Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke inrichting”
Beoordeling van Brasserie de Stadstuin

Brasserie de Stadstuin
Geclassificeerd als nr. 4 van 13 Restaurants in Franeker
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 18 - US$ 36
Gegevens restaurant
28 september 2020 beoordeeld

Aardige lunchgelegenheid met tuin. Vanuit het planetarium binnendoor bereikbaar. Kwaliteit van het gebodene is gemiddeld. Bediening niet echt geïnteresseerd

Datum van bezoek: september 2020
Bedank felixh916
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (62)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 62 beoordelingen

9 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier voordat we naar het planetarium museum zouden gaan even iets komen eten en drinken. De pannenkoek is een echte aanrader. Gemaakt van authentiek gemalen bloem. Ook het interieur straalt vintage uit. Lekker en gezellig.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank teekitizi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2020 beoordeeld

Genoten van een heerlijke high! Tosti rijk gevuld, sandwich rijk gevuld, 4 soorten thee,
koekjes, appeltaart, chocolade, en nog veel meer lekker dingen. Kortom een echte aanrader. Op een leuke locatie ook met een echte stadstuin waar je kunt eten of een drankje nuttigen.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jwendel1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2020 beoordeeld

nog even nagenieten van je bezoek aan het planetarium kan nergens beter dan hier; weg van alle drukte

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank veerle c
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 maart 2020 beoordeeld

Leuk restaurantje wat je tegenkomt aan t eind van t bezoek van t Planetarium. Veel te verkrijgen, zoals soep, broodjes,uitsmijters,pannenkoeken etc... Ook heel betaalbaar

Datum van bezoek: maart 2020
1  Bedank Simon R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie de Stadstuin bekeken, bekeken ook

 

In Brasserie de Stadstuin geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.