Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super stukje vlees, tref je niet vaak”
Beoordeling van Argentinos

Argentinos
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 6 van 29 Restaurants in Loosdrecht
Gegevens restaurant
28 april 2019 beoordeeld

Op Koningsdag even een hapje eten met vrienden,, bellen en we konden zo aanschuiven. Vlotte en vriendelijke bediening. Eten ook vlot geserveerd. de Beef Lomo was om op te zuigen zo mals, eng puntje van kritiek was dat hij van binnen te koud was. Salade bar is prima. Dessert ziet er goed uit en is heel smakelijk.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank bertschuit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (43)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 43 beoordelingen

12 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een heerlijk stukje vlees MOET je bij Argentinos zijn! Mijn aanrader: een bife de lomo. Vriendelijk personeel. Oscar is een ware grillmaster!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank 221rensh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, goed vlees en perfect bereid.
Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. We kwamen bij dit restaurant omdat we een dinercheque hadden via by momento die we maar beperkt konden inleveren. We mochten gewoon van de kaart bestellen en de rest bijbetalen.
De ossenhaas en rib-eye waren voortreffelijk, heerlijk gegrild.
Absoluut een aanrader en we gaan hier zeker nog een keer terugkomen. Het is voor ons een half uurtje rijden, maar dat is het zeker waard!

Datum van bezoek: december 2018
1  Bedank Ellen H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Nergens eet je malser en verser vlees dan hier. Vriendelijk personeel, altijd vlot geholpen. Een echte aanrader. De Churrasco... om je vingers bij af te likken.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank pt3ick0rh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2018 beoordeeld

Heel erg vriendelijk personeel en super smakelijk en werkelijk perfect bereid eten. We waren er met een bon van de AH restaurant actie maar ondanks een "vast" 3 gangen menu mochten we gewoon uit de kaart kiezen en werd het verschil wat je eventueel bij moet betalen (uiteraard) verrekend.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JANNMGN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Argentinos bekeken, bekeken ook

Loosdrecht, Noord-Holland
Hilversum, Noord-Holland
 
Breukelen, Utrecht Province
Loosdrecht, Noord-Holland
 

In Argentinos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding