Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten”
Beoordeling van Argentinos

Argentinos
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 6 van 29 Restaurants in Loosdrecht
Gegevens restaurant
8 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, goed vlees en perfect bereid.
Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. We kwamen bij dit restaurant omdat we een dinercheque hadden via by momento die we maar beperkt konden inleveren. We mochten gewoon van de kaart bestellen en de rest bijbetalen.
De ossenhaas en rib-eye waren voortreffelijk, heerlijk gegrild.
Absoluut een aanrader en we gaan hier zeker nog een keer terugkomen. Het is voor ons een half uurtje rijden, maar dat is het zeker waard!

Datum van bezoek: december 2018
1  Bedank Ellen H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (43)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 43 beoordelingen

19 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Nergens eet je malser en verser vlees dan hier. Vriendelijk personeel, altijd vlot geholpen. Een echte aanrader. De Churrasco... om je vingers bij af te likken.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank pt3ick0rh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2018 beoordeeld

Heel erg vriendelijk personeel en super smakelijk en werkelijk perfect bereid eten. We waren er met een bon van de AH restaurant actie maar ondanks een "vast" 3 gangen menu mochten we gewoon uit de kaart kiezen en werd het verschil wat je eventueel bij moet betalen (uiteraard) verrekend.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JANNMGN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2018 beoordeeld

Met vier personen heerlijk gegeten bij Argetinos. Een medewerkster inventariseerde onze wensen en vroeg of we suggesties wensten. Na een positieve reactie adviseerde ze ons op vriendelijke wijze over mogelijke menu’s. Wij gingen mee met haar suggesties en het moet gezegd, ze had helemaal gelijk. De ‘Bife de Lomo’ (ossenhaas) was fantastisch. Erg mals en een lekkere grillsmaak. De bijbehorende sausjes waren goed, maar eigenlijk voor de smaak niet nodig. Ook de voorgerechten smaakten voortreffelijk. En in de saladebar kan je eigen keuzes maken. Normaal gesproken doe ik dat niet, maar dit keer ben ik toch een keer extra gaan genieten van de salades. De entourage is netjes en gezellig. De prijzen van de gerechten en wijnen zijn hoog gemiddeld, maar daar heb je dan ook voortreffelijk vlees voor. Een echte aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank AadTin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed vlees, nog nooit zo mals gegeten, met friet en saladebar is t een echte aanrader!
Bediening aardig, de mannen vonden dat ze een mooie blouse aan had!!!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 59karienp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Argentinos bekeken, bekeken ook

Loosdrecht, Noord-Holland
Hilversum, Noord-Holland
 
Breukelen, Utrecht Province
Loosdrecht, Noord-Holland
 

In Argentinos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding