eDreams
Trip.com
ZenHotels.comUS$ 113
Beoordeeld op 16 maart 2023

Wil definitief dit hotel gebruiken voor mijn terugkeer. Het is schoon, je voelt je welkom, en iedereen sftaat klaar om je te helpen. De ligging is centraal, tussen Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De trein is op loopafstand. Het ontbijt is excellent en I love the coffee machine.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Beoordeeld op 23 oktober 2022

Het hotel ligt vlakbij het centrum. Wij konden in een zijstraat gratis parkeren. De kamer was klein, schoon en te warm! Alles was aanwezig: een waterketel, koffie en thee. Het ontbijt was uitgebreid en het personeel is vriendelijk. Het diner bij de Beren was ook heerlijk.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 22 augustus 2022

Een stadshotel met middel grote kamers van alle gemakken voorzien, uitstekend bed, airco, lift en douche. Zoals vaak bij stadshotels is parkeren moeilijk. Het hotel heeft 14 plaatsen tegen betaling maar in de omgeving zijn, op een paar honderd meter, voldoende gratis plaatsen. Het meest opvallend: Alleen maar vriendelijk en service gericht personeel!

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 10 juli 2022 via mobiele applicatie

Wij zijn hier niet geweest. Maar hadden via agoda een kamer geboekt met onze hond mee. Toe bleek dat een huisdier niet toegestaan was. In principe kon er niet geannuleerd worden. Maar na wat heen en weer gechat kon hetbgelukkig wel. Dus we komen zeker een keer naar dit hotel zonder hond.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 2 juni 2022 via mobiele applicatie

Ben nu een paar keer bij dit hotel te gast geweest de afgelopen 3 maanden en is gewoon een prima hotel. Zelfs iets vroeger ontbijten is geen probleem. Parkeren kan bij het hotel (inclusief elektrische oplaadpunten voor de deur) en is 24x7 open. Vriendelijken medewerkers.

Datum van verblijf: juni 2022