Vandaag geopend: 11:00 - 17:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuke kabelbaan!

Nostalgie uit de jeugdtijd. De kabelbaan is nog immer aanwezig in Valkenburg. Dus maar weer eens ... meer lezen

Beoordeeld op 13 augustus 2024
Niek_Gaasbeek
Almere, Nederland
Leuk voor gezin met kinderen

Het is echt een attractiepark, leuk voor gezinnen met kinderen of jongelui. We zijn met de ... meer lezen

Beoordeeld op 19 september 2023
Tineke W
via mobiele applicatie
Lees alle 175 beoordelingen

Beoordeeld op 2 september 2021

Vandaag in de stoeltjeslift, rodelbaan en tubing geweest: zeer vriendelijk regionaal personeel, zeer goed onderhouden, prijs is prima. Kortom: zo hoort het 👍👍👍

Fam. In ‘t zandt, velden.

Datum van activiteit: september 2021
Beoordeeld op 28 augustus 2021

Super leuke kabelbaan,
En boven kun je heerlijk tokkelen en rodelen.
Echt leuk om te doen

Je kan er ook gezellig koffiedrinken

Beoordeeld op 14 augustus 2021 via mobiele applicatie

Super leuke middag bij AGOGO , tokkelen van de Wilhelmina toren, glijden op de banden, rodelbaan. Maar eerst met de kabelbaan omhoog….
Vriendelijk personeel!

Beoordeeld op 13 augustus 2021

Behulpzaam personeel, mooi uitzicht en leuke activiteiten. Jammer dat het stampenddruk was en wij dus geen mogelijkheid hebben gehad om gebruik te maken van het midgetgolfen wat wij bij een arrangement hadden geboekt, omdat het gewoonweg krioelde van de mensen op de baan en er een wachtrij stond bij het hek.
Verder wel kunnen doen wat we wilden. Op het terras genoten van Koffie en thee met een groot stuk vlaai. Prijzen zijn redelijk.

Honden zijn welkom en mogen mee in de kabelbaan. Kunnen ze niet in de kabelbaan mee, dan moet je er een stuk mee omlopen maar is het dus ook mogelijk om boven te komen.

Beoordeeld op 11 augustus 2021

Vandaag een dagje Valkenburg. Uiteraard kan dan een bezoek aan de kabelbaan niet ontbreken. We begonnen met ons gezin met een lasergame in de grotten, super leuk om te doen. Vervolgens kwamen we in een ander gedeelte van de grot, waar de kinderen zich konden vermaken op een 35 meter hoge klimtoren met daar aan op verschillende niveaus gesloten trampolines en glijbanen, hele leuke ervaring voor de kinderen. Vervolgens naar boven met de kabelbaan, waar bovenop bij de Wilhelmina toren ook nog van alles te doen is. Wij hebben nog eventjes lekker gerodelt. Al met al een top dag, met vriendelijk personeel.