Hier een korte kijk op ons midweekje bij hotel de geulvallei.
Dag 1.
Bij een parkeerplaats hoort de structuur duidelijk te zijn, dat is bij deze parkeerplaats ver te zoeken. Het is net tetris.
Dan kom je aan bij de receptie met de verwachting dat je verwelkomt word. De verwelkoming was dat we in een discussie kwamen tussen collega’s over hun werktijden en roosters waardoor wij 10minuten on hold gezet werden. Uiteindelijk werden we geholpen door een dame waarbij vriendelijkheid ver te zoeken was.
Eenmaal op de 2e etage aangekomen op zoek naar onze kamer, waren de schoonmaaksters druk op de gang. Dit kan, geen probleem. Maar er kwam meteen een schoonmaakster gestresst op ons af omdat ze niet zeker wist of onze kamer al wel klaar was.
Eenmaal op de kamer, het was een goede schone kamer. Niet heel groot maar dat is voor ons geen probleem. Er zit een moderne badkamer in, deze was ook schoon.
Het was enorm warm op de kamer, er stond een ventilator dus die hadden we aangezet en we wilden de ramen lekker open doen. Hier zat wel een probleem, het plafond zit te laag waardoor het raam een klein kiertje open kan. (zie foto).
Om 18:00 hadden gereserveerd voor het 3-gangenmenu. De serveester die aan het werk was, een jonge blonde dame, durft je niet aan te kijken en praat zacht.
We namen allebei de boerenschnitzel, deze was lekker. Veel champignons en ui erbij dus die hadden we niet helemaal opgegeten. Toen ze het uit kwam halen vroeg ze of alles had gesmaakt waarop wij beide volmondig ja zeiden. Daarna vroeg ze erg ongemakkelijk of we het niet lekker hadden gevonden. De hele sfeer werd hier raar/ongemakkelijk van. Het dessert (choco loco) was ook lekker.
Terug naar onze kamer liepen we op de gang, de schoonmaaksters waren al een enige tijd klaar. De vloerbedekking is gedateerd en er zitten vlekken in, dit is een keer aan vervanging toe. Maar wat wij erger vonden is de troep die de schoonmaaksters achter laten op de gang. (Zie foto)
Dag 2.
We liepen naar de ontbijtzaal, hiervoor wil je je melden. Maar zoals we al hadden gemerkt is er nergens personeel te zien.
Uiteindelijk mochten we een plekje uitzoeken. We hadden de continental breakfast besteld. Je verwachting voor een lekkere bak koffie kun je aan de kant zetten. Het ontbijt bestaat uit een pistolet, croissant en een plak bruin brood met een gekookt ei. Hiernaast kun je nog om yoghurt vragen. Het beleg is hartig en zoet. Wij hebben er goed en lekker kunnen ontbijten.
Na een dag op stap hadden we zin in een cappuccino en dessert op het terras buiten. Hier werden we geholpen door een hele spontane mevrouw, volgens mij heette ze Anita (als we dan toch een ster moeten geven is die voor haar). Dit was het eerste personeelslid die vriendelijk was. We hebben hier heerlijk gezeten, wel merkte we om ons heen dat dat niet voor iedereen gold. Mensen moesten naar binnen om wat te bestellen en moesten lang wachten op drankjes.
Het was die nacht best warm, dus extra vervelend dat het raam niet open kon. Toen kregen we ook in de gaten dat wij boven de ventilatie van de horeca zaten, dus al die hete lucht kwam bij ons naar binnen. We zijn uit ons bed gezweet.
Ook heb je geluidsoverlast van de keuken en de containers.
Al met al was dit verre van goed en dit vinden wij niet Fletcher hotel waardig.
Het personeel kan wel cursus vriendelijkheid/gastvrijheid gebruiken en ze moeten meer personeel op de vloer zetten.
Wij zullen hier niet weer komen en niet aanraden aan onze vrienden/familie.