Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
US$ 106
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19-03-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
US$ 106
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 15-03-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 106
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19-03-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
eDreamsUS$ 106
TravelocityUS$ 106
CheapTicketsUS$ 106
alle 10 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (29)
Beoordelingen filteren
29 resultaten
Waardering van reizigers
5
5
14
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
5
5
14
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 29 beoordelingen
Beoordeeld op 19 juli 2020

Wij zijn met onze vriendengroep naar valkenburg gegaan. Hier zijn wij restaurant montagna del mondo tegengekomen. Een gezellige avond verder kan ik deze samenvatting geven, uitstekende service, snelle service, eten bereid met liefde, hygienisch

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank vict649
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2019 via mobiele applicatie

Centraal gelegen en ideaal voor liefhebbers van douchegordijnen. Goede koffie, redelijk ontbijt en een prima tweepersoonsbed.Niet geschikt voor rolstoelgebruikers of personen die niet van traplopen houden.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Patrick Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2019 via mobiele applicatie

Lekker weer, leuk terras. Een vlotte en vriendelijke bediening. Het gewenste biertje was niet koud, maar toch werd er keurig gevraagd of deze geserveerd mocht worden. Borrelhapjes besteld. Enig minpuntje was dat het saus in een zakje zat in plaats van een bakje.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank smitzzert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2018 via mobiele applicatie

Vrijdagmiddag gearriveerd na de reviews gelezen te hebben waren we blij verrast we hadden een leuke kamer was klein maar alles was aanwezig en heel schoon aardige mensen en goede service volgende keer gaan wij echt weer daar heen

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 660jannies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2018 via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening en snel, maar de tweede vleeskroket die ik aansneed was zuur en bedorven. Teruggestuurd naar de keuken en omdat mijn man ondertussen al bijna klaar was geen nieuwe meer gevraagd. Mijn bord was verdwenen naar de keuken met brood en salade er nog op en op de rekening kreeg ik 2 euro korting. De bazin vond mijn kroket niet slecht maar ik kreeg uiteindelijk de helft korting. De spaghetti was lekker maar weinig saus. Kaas moesten we vragen. Bij de croque monsieur voor mijn dochter geen sprietje salade of een komkommertje, enkel ketchup.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Cathenco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken