Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.com
StayForLong
Expedia.com
Travelocity
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (34)
Beoordelingen filteren
34 resultaten
Waardering van reizigers
10
9
12
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
10
9
12
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
18 - 23 van 34 beoordelingen
Beoordeeld op 25 februari 2014 via mobiele applicatie

Ik heb 2 nachten mogen verblijven wegens werk in de omgeving in deze accomodatie en ik kan het van harte aanbevelen.
Getroffen door service en gastvrijheid.
Ze bleven zelfs wat langer voor me wakker toen ik wat later was dan openingstijd van receptie op de 1e dag
Prettig verrast EN ik kom binnenkort zeker weer.

Datum van verblijf: oktober 2013
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank Theo v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2013

Wij logeerden hier reeds 2 x, en het is ons steeeds goed bevallen. Kamers zijn ruim en schoon en hebben een klein keukentje. Het ontbijt is prima en met een ruim assortiment. het is wel een flinke wandeling naar het dorp toe. maar binnen 20 minuten is het te doen.
al met al een leuk hotel voor een weekend of midweek

Datum van verblijf: december 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank gaaby
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 maart 2013

Dit is een prima motel, om even een weekend uit te rusten in Valkenburg. Wij hadden kamer nr. 7, wat bestemd was voor 3 personen, dus wij hadden er met z'n tweeen meer dan vlodoende ruimte. Er zat een klein keukenblokje in met een koelkast en er was een senseo en waterkoker aanwezig. De bedden sliepen goed en de badkamer was keurig en voorzien van alle gemakken.
De gastheer was erg vriendelijk en gastvrij. De ontbijtservice is eenvoudig maar goed. Afstand tot het centrum met de auto: 6 min. Wij komen graag nog eens terug.

Kamertip: Ik denk dat kamer nr. 7 de meest grote kamer is.
Datum van verblijf: maart 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank AMGJI5723
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2012 via mobiele applicatie

Tijdens het wk een kamer geboekt bij motel de Heek in Valkenburg. Nette kamers. Goed bed. Schoon. Alleen jammer, dat je de douchekop zelf moet vasthouden. Goede lokatie, 10 minuten van het centrum, dus niet de drukte. Voedzaam ontbijt. Goede prijs/kwaliteit.

Datum van verblijf: september 2012
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Trippelaap
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2012

We hebben hier een heel plezierig verblijf gehad. We hadden gekozen voor een grotere luxe kamer met bad, wat de € 7,00 p.p.p.n. toeslag echt waard was!! Schone grote kamer, grote badkamer met ligbad en een zitje buiten om heerlijk voor je kamer op het balkon te kunnen zitten.
Uitgebreide toeristische informatie, mooie wandelroutes die vanuit het hotel starten en lekker dichtbij het centrum (15 minuten wandelen) waar we 's avonds heerlijk hebben gegeten in de beste restaurants (dankzij de aanbevelingen van het hotel).
Kortom we hebben genoten!!

Kamertip: De grotere luxe kamer met bad is echt de moeite waard!!
Datum van verblijf: augustus 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ChantalDani
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken