ZenHotels.com
StayForLong
eDreams
Beoordeeld op 5 maart 2023 via mobiele applicatie

Ik heb al regelmatig gemaild naar dit hotel maar kreeg geen enkele reactie vandaar maar hier mijn bevindingen op kerstavond konden wij volgens de aanbieding gewoon bestellen van de kaart maar aangekomen was dat niet mogelijk aangezien wij moeilijke eters bij ons hadden zijn we maar uit eten gegaan bij aankomst zouden wij een ontvangst bon krijgen ook niet ontvangen de kamer was nog niet schoon en nergens plaats om de elektrische auto op te laden beetje jammer voor onze dagen daar waren met 7 personen echt geen aanrader voor veel geld weinig plezier denk ook veel te weinig personeel

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 19 februari 2023

Gezellig hotel, goede bediening, personeel was vriendelijke en goed behulpzaam,eten was perfect, de entertainment was perfect gezellig, kamers iets gedateerd ( worden gerenoveerd) maar waren schoon , bedden perfect goede parkeren gelegenheid op eigen parkeerplaats afgesloten met een slagboom , 300 meter van gezellige centrum van Valkenburg, en treinstation is te voet te bereiken ongeveer 20 min lopen ook het busstations is daar binnen 30 min in centrum Maastricht een echte aanrader voor wandelaars

Beoordeeld op 12 februari 2023

Wij hebben het enjoy aanbod genomen en zijn over dit hotel uiterst tevreden.
Personeel doet alles voor je zodat je tevreden bent.
Eten en drinken was uitstekend
Komen graag nog eens terug in valkenburg en hotel Riche

Beoordeeld op 7 februari 2023

De ontvangst was enorm, ondanks dat we veel te vroeg waren werden we uitgenodigde voor de lunchen. Het verblijf was zeer fijn en en zeer goed verzorgd.
Het personeel was zeer behulpzaam een vriendelijk en 's avonds was het programma zeer goed verzorg. Het geheel is zeker voor vervolg vatbaar.

Beoordeeld op 31 januari 2023

Wij hadden een arrangement van 5 dagen maar zijn er maar 4 gebleven We hebben 3 nachten niet geslapen Als je het hotel binnenkomt dan is alles tip top in orde. Prima en behulpzaam en vriendelijk personeel. ook de eigenaar is zeer vriendelijk. Alleen wat je beneden ziet zie je niet terug in de kamers , Oud en koud slechte bedden en te smal. De badkamer klein en kamer nummer 236 staat het toilet midden in de badkamer los van de muur, waardoor je heel beperkte ruimte hebt. Het was ons niet het geld waard wat we moesten betalen. Toch wil ik positief afsluiten het eten was top geregeld.

Datum van verblijf: januari 2023