Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (234)
Beoordelingen filteren
234 resultaten
Waardering van reizigers
106
80
25
12
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
106
80
25
12
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 234 beoordelingen
Beoordeeld op 1 november 2020

Heerlijk genoten, alles goed geregeld covid-19, zeer vriendelijk personeel wat de regels prima ondersteund en je toch het gevoel geeft dat je ook echt weg bent.
heerlijk romantisch arrangement gehad, goed ontbijt, super diner en een vrolijke ober die je kan laten lachen, eigenaars die persoonlijk een praatje maken en je tips en tops geven. kortom een leuke plaats om veilig te vertoeven in deze corona tijd.

Datum van verblijf: oktober 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank PeetersBardoel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inez Tummers, Eigenaar van Hotel Tummers, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2020

Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie zo hebben genoten! Tot de volgende keer!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2020

Bij hotel tummers houden ze zich perfect aan de Corona maatregelen en hierdoor is het verantwoord om er toch lekker op uit te gaan!! Perfecte ligging, heerlijk gegeten, zeer vriendelijk personeel!!aanrader!

Datum van verblijf: november 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank K4721GJkarinp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inez Tummers, Eigenaar van Hotel Tummers, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2020

Wat waren jullie gezellige gasten! Ook wij hebben van jullie genoten. Tot weerziens!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2020

Zeer gastvrij ontvangen goed eten en een top ontbijt.
Fijne schone kamer redelijk stil.en loop afstand centrum.vlak bij maastricht veel te doen in de omgeving,wandelen grotten.
Wij komen zeker terug.
Ga zo door mvg kamer 3

Datum van verblijf: oktober 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Mjtravel1512
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2020 via mobiele applicatie

Wat een bizar slechte service! Totaal niet gast gericht, op het onbehoorlijke af. Zelden zo horkerig gedrag meegemaakt waarbij er totaal niet aan de gast wordt gedacht. Gasten worden weggestuurd en niet eens fatsoenlijk te woord gestaan. Absoluut wegblijven hier!

Datum van verblijf: oktober 2020
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Dennisvdo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inez Tummers, Eigenaar van Hotel Tummers, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2020

Begrijp, dat u als niet hotelgast gefrustreerd raakt, dat u niet van het toilet gebruik mocht maken in deze corona tijd. Helaas zijn dit de regels.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 oktober 2020

We hebben het vier dagen ontzettend naar onze zin gehad. Prachtig hotel, dito inrichting, geweldige sfeer en de keuken spande de kroon. Lang geleden dat we zo lekker gegeten hebben en zo vriendelijk werden behandeld door de bediening en de rest van het personeel. Wij komen zeker terug. Toon en Yvonne Waalder.

Datum van verblijf: oktober 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Merel W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inez Tummers, Eigenaar van Hotel Tummers, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 oktober 2020

Hartelijk dank voor u positieve beoordeling. Wij kijken er naar uit u wederom in ons hotel te mogen verwelkomen.
Groet, Inez en Crew

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken