Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
US$ 104
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 13-03-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
eDreams
Orbitz.com
Booking.com
alle 9 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (235)
Beoordelingen filteren
235 resultaten
Waardering van reizigers
107
80
25
12
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
107
80
25
12
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 235 beoordelingen
Beoordeeld op 6 oktober 2020

We hebben het vier dagen ontzettend naar onze zin gehad. Prachtig hotel, dito inrichting, geweldige sfeer en de keuken spande de kroon. Lang geleden dat we zo lekker gegeten hebben en zo vriendelijk werden behandeld door de bediening en de rest van het personeel. Wij komen zeker terug. Toon en Yvonne Waalder.

Datum van verblijf: oktober 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Merel W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inez Tummers, Eigenaar van Hotel Tummers, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 oktober 2020

Hartelijk dank voor u positieve beoordeling. Wij kijken er naar uit u wederom in ons hotel te mogen verwelkomen.
Groet, Inez en Crew

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2020

Voor het eerst zins jaren een hele week in hetzelfde hotel verbleven. In een hotel als Tummers is dat heel goed te doen. Niet alleen de (luxe) kamer was prima in orde met een ruime badkamer en eigen balkon, er is ook een uitstekend restaurant en een gezellige bar aanwezig. Het is hier met recht thuiskomen, het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je.
De ligging is tegenover het station (waar je nauwelijks iets van hoort) en op een kleine 10 minuten lopen van het toch altijd drukke centrum.
Er is een ruime parkeerplaats achter het hotel (de motor mocht in de garage, vraag er even naar).
Dat het voor de rest de hele week schitterend weer was ligt misschien niet aan het hotel maar dan toch op zijn minst aan Valkenburg zelf ;-) Ik heb een top week gehad.

Datum van verblijf: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank JapieOpReis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inez Tummers, Eigenaar van Hotel Tummers, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 oktober 2020

Bedankt voor je leuke reactie. Veel groetjes Inez en Crew

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2020 via mobiele applicatie

Van alle gemakken voorzien!

Keukenblok, koelkast, eettafel, bad, massagedouche, sauna, 2 tv's etc. Etc
super compleet en schoon!

Badjassen, slippers en douche artikelen aanwezig.

Goed ontbijt en uitzicht op het prachtige station!

Heerlijk rustig en met eigen parkeergarage.

Binnen een kilometer loopafstand van de gemeente grotten, de kasteelruïne en het stads centrum!

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leeallenw2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inez Tummers, Eigenaar van Hotel Tummers, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 oktober 2020

Bedankt voor jullie positieve beoordeling. We hopen jullie in de toekomst wederom van harte te mogen begroeten.
Met bourgondische groet Inez en Crew

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2020

Top hotel, golfarrangement voor zes personen, alles is super geweest, goed georganiseerd met mooie golfbanen, we hebben geweldig gegeten.
Super bediening en mooie kamers, dus; zeer tevreden!
Antoinette B.

Datum van verblijf: september 2020
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank triprondje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inez Tummers, Eigenaar van Hotel Tummers, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 oktober 2020

Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling. Jullie waren een uitermate gezellige club en hebben veel lol gehad. Hoop jullie komend jaar weer te mogen begroeten, dan kunnen jullie al die andere golfbanen spelen.
Met sportieve golfgroet Inez en Crew

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2020

Weekend weg met het gezin, we hadden een hele fijne familiekamer. Ruim voor ons vieren, goede bedden en schoon, het ontbijt was heerlijk.
We komen BESLIST terug.
Bedankt voor de gastvrijheid.
Eduard en Linda

Kamertip: Familiekamer was groot, schoon en gezellig ingericht
Datum van verblijf: september 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank onderweg13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inez Tummers, Eigenaar van Hotel Tummers, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 oktober 2020

Bedankt voor jullie reactie. Wat een hecht gezin zijn jullie en wat kunnen jullie genieten van alles.
Veel liefs Inez en Crew

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken