Agoda.com
Trip.comUS$ 106
Beoordeeld op 9 december 2021

het is een fijn en mooi hotel, met vriendelijk personeel, hele goede service en heerlijk eten. Dit werd vanwege de corona aangeboden op de kamer, wat wij erg prettig vonden, zodat wij niet voor vijf uur buiten de deur hoefden te eten.

Datum van verblijf: december 2021
Beoordeeld op 7 augustus 2021

Wij verbleven in dit hotel met een 3 daags ANWB arrangement. Het hotel is groot, stijlvol en modern gerenoveerd. De kamer was standaard, Het bed prima, Het ontbijt tiptop en de ontbijtzaal lekker ruim. Onze fietsen konden we zeer praktisch binnen parkeren en zo nodig opladen! Het hotel ligt heerlijk centraal, je loopt zo het centrum in. Maar o o, wat zonde van het personeel! Er werd op 4 momenten door verschillende personeelsleden zeer snibbig tegen ons gedaan! Dat begon al bij het inchecken toen we informatie vroegen over het parkeren. Daarna werd ons verzocht om weg te gaan bij de balie, omdat er een klant achter ons stond. Terwijl ik een vraag stelde over het dineren in het restaurant. Dat dineren hebben we daarom maar niet gedaan. Op de laatste dag bestelden we koffie op het terras en ook daar was de mevrouw die ons bediende zeer kort ; “ dan moet ik wel eerst uw voucher hebben!” Een lesje klantvriendelijkheid en tijd maken voor uitleg aan de gasten over de gang van zaken in het hotel ( zoals de tafelnummers in de ontbijtzaal die overeenkwamen met de kamernummers ivm Corona en informatie over het restaurant en het menu ) voor het personeel is geen overbodige luxe in Hotel Voncken.

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 17 juli 2021

Wij hebben deze overnachting geannuleerd ivm met wateroverlast (code rood!) in Valkenburg en hopelijk krijgen we een voucher als tegemoetkoming en kunnen wij alsnog genieten van hun gastvrijheid. Hebben jammer genoeg nog niets gehoord

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 10 mei 2021

Prima ruime kamer, maar de minibar maakte nogal wat lawaai. Schoonmaken kon beter, maar mogelijk was de kamer lang niet gebruikt.
Het ontbijt en het diner was bovengemiddeld goed. Mooie plek in centrum Valkenburg

Datum van verblijf: mei 2021
Beoordeeld op 26 april 2021

Wij verbleven 2 nachten in het hotel. Daar er wegens Covid maatregelen in Valkenburg zelf niet veel te beleven viel, was dit een prima uitvalsbasis om naar omliggende plaatsen zoals Maastricht en Vaals te gaan. We hadden de suite, maar die viel erg tegen. Is niet meer van deze tijd. Was gelukkig netjes en schoon. Personeel was vriendelijk maar ik was toch enigszins teleurgesteld omdat er op mijn verjaardag niet eens een felicitatie van af kon. Zelfs geen extraatje bij het diner, dat trouwens tegenviel. Een gemiste kans vind ik zelf. Voordeel was wel dat er eten van buiten besteld en op de kamer genutigd mocht worden. Het ontbijt was overigens prima.

Datum van verblijf: april 2021