Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
alle 13 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (101)
Beoordelingen filteren
101 resultaten
Waardering van reizigers
19
41
25
9
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
19
41
25
9
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 101 beoordelingen
Beoordeeld op 22 september 2020

Wij hadden voor 6 dagen een grote kamer geboekt daar later meer voor betaald r twee keer over gebeld ook voor een parkeerplaats eenmaal aan gekomen kreeg ik een 4 persoons kamer aan geboden de parking was vol dus moest ik ergens anders heen maar goed ik kwam op de kamer en ben gelijk weer naar de balie gegaan dat ik een andere kamer wil dat dit niet normaal was voor 650 euro ze zei sorry zit vol zal kijken of ik wat kan doe de volgende dag weer gevraagd nee heb niets dus dacht zie het wel de slaapkamer was 2bij3 echt klein er stonden twee eens persoon bedden met een ruimte van 15 cm tussen elkaar geen nacht kastje je bril lag je op de grond de koelkast wiebelde de uit zicht was één vieze oude dak de bank was dan ook een bed zei ze hoorde later dat was de dag voor ik naar huis ging van de schoonmaakster dat die al van donderdag leeg stond dat was dus twee dagen later als dat wij daar waren dat die leeg stond onze bedden en handdoeken zijboord in die 6 dagen niet verschoond kreeg van hun 100 euro terug voor het ongemak pa de wc deur kon ook niet helemaal los kwam die tegen de wc aan zie foto’s

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 525ede
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2020 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk ontvangen in dit knusse hotel. We hadden een kamer bovenin met balkon dat niet al te ruim was, een van ons moest op bed plaatsnemen om te kunnen passeren. Op het balkon kun je de straat goed overzien en ook helaas bij de buren meeluisteren, ze zitten net nog niet op schoot. Kamer en badkamer zeer schoon en s morgens een prima ontbij

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank clinteo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2020

Een prima ontvangst, aardige receptioniste. Parkeren is mogelijk op privéles (400 meter van hotel). Ligging ideaal, midden in het centrum. Om het hoekje begint een straat met cafe’s en restaurants. Hierdoor wel wat rumoerig ‘s nachts.
Kamer is klein maar redelijk compleet. Geen koelkasten bijvoorbeeld. Badkamer met douche, toilet en wastafelcombi. Prima voor 1 nacht, wel zachte matrassen op het bed.
Regels Corona worden zo goed mogelijk toegepast, hierdoor wordt het ontbijt uitgeserveerd aan tafel met een klein buffetje ivm bacon, roerei. Je kunt vragen als er onvoldoende broodjes of iets dergelijks zijn.
Tip voor het hotel: zelf actief per tafel navragen of alles voldoende is.

Datum van verblijf: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank imjan65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2020 via mobiele applicatie

Een paar heerlijke dagen gehad. Super vriendelijke ontvangst, alles goed geregeld en een goed ontbijt(inclusief Zalm & brie). Had de junior suite, mooie grote kamer met gezellig balkonnetje en mooi overzicht over het plein. In de buurt zeker genoeg terassen om je heerlijk te vermaken. Ik vind het een aanrader.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank defjan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juni 2020

Hier samen met een vriendin een weekend geweest in het appartementen complex. Dit in de Corona tijd.
Erg leuke eigenaar. Aangezien we dit weekend de enige gasten in het hotel waren konden we kiezen of we het ontbijt op de kamer of in de ontbijtzaal wouden hebben. Wij kozen er voor om het op kamer te hebben. En konden zelf aangegeven wat we wouden hebben en hoe laat. Het was een perfect ontbijt goed verzorgend.

Het hotel/appartement staat op een mooie locatie midden in het centrum van Valkenburg en heeft ze eigen parkeerterrein voor 10,- per dag. Hier kun je onbeperkt je auto neer zetten als het niet vol is.

Hotel/appartement is erg schoon en netjes. Als je iets mist kan je dit altijd aangeven en wordt er voor gezorgd dat het in orde komt. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

Datum van verblijf: mei 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 266ilsef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken