Polleke_m
Den Haag, Nederland

gewoon geweldig.

Beoordeling van Château St. Gerlach
5,0 van 5 bollen28 jan 2025 beoordeeld
Bij aankomst kregen we een zeer warm onthaal en een uograde van onze Deluxe kamer naar een junior suite! Wat een mooie ruime kamer, zeer schoon en een heerlijk bed! Ook het ontbijt, de bar, welness in een woord geweldig. Zeker een aanrader en waar voor je geld!
  • Mercure
Valkenburg Exterieur Pand
1.7 km van Château St. Gerlach
Meer hotels in Valkenburg bekijken
Beoordeeld op 27 januari 2025

Weekendje eruit met echtgenote, en heel erg genoten. Heerlijke kamers, voortreffelijk eten (les Salons) en super mooie ambiance.
Paar dingetjes:
-een kapstok voor de jassen op de kamer zou fijn zijn
-het ontbijt isprijzig en zou eigenlijk inclusief moeten zijn
-het hotel is terecht 5 sterren, maar de sauna is dat niet. Veel te klein in vergelijking met het zwembad zeker, en niet de standaard die je zou moegen verwachten. De lockers zijn onder de maat en waren allemaal dicht (vol?); dus dan maar in de badjas in de kou over het terrein. In een volgende renovatie zeker de sauna meenemen!

Beoordeeld op 27 januari 2025

Verbleven in januari hier een nachtje. Prijs was niet te duur voor wat je kreeg. Kreeg een gratis kamer upgrade naar junior suite omdat ik aangaf bij de reservering dat het een overnachting was wegens verjaardag van mijn vrouw. Kregen ook een klein cadeautje erbij van het huis. De suite is prachtig met een fijne schone badkamer met hoge kwaliteit materialen. Thee en koffie zat inbegrepen. Op gebruik van minibar geld een toeslag. Het was soms wel even zoeken welke lamp met welke schakelaar aanging. De chateau zelf bevind zich op een mooi landgoed en is gelegen in een rustige groene omgeving. Het bed zelf sliep (voor ons) heerlijk. Het zwembad en sauna lag er netjes bij, ligt op 50 meter lopen van de hoofdingang af. Er zijn kleedhokken en kluisjes (zonder toeslag) aanwezig waar je van gebruik kunt maken zodat je niet door de kou hoeft te gaan vanaf je hotelkamer. Er liggen handdoeken voor op de ligbedden. Op de kamers zelf liggen extra handdoeken en een badjas met slippers dat je kunt gebruiken voor bij het zwembad. Voor parkeren brengen ze 5 euro per nacht in rekening, er is voldoende parkeergelegenheid aan het begin van de oprijlaan en naast het hotel. Er is een restaurant waar je kunt ontbijten (€35 jan '25) en dineren. Zelf geen gebruik van gemaakt. Helaas voor ons zat het weer niet mee waardoor we niet van de hele omgeving hebben kunnen genieten. Hier willen we wel een keer terug!

Beoordeeld op 22 januari 2025

Geweldig idyllische locatie met enorm veel luxe en comfort. Wij voelden ons echt enorm in de watten gelegd en hebben ons 2 dagen enorm goed vermaakt op het terrein. Kerk bezoek, fancy diner in les salons, wandelingen door de natuur, borrelen in de lobby, relaxen in de wellness en vlaai eten bij de bistro. Er was ieder moment van de dag iets geweldigs te doen.

Datum van verblijf: januari 2025
Senna Mann-Hulsken, Other van Château St. Gerlach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Geachte Laura,

Hartelijk dank voor uw hartverwarmende review.

We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo genoten heeft van de idyllische locatie en de luxe en comfort die ons hotel te bieden heeft. Het klinkt alsof u optimaal van alles heeft genoten, van het kerkbezoek in de St Gerlachuskerk en het diner in Les Salons tot de wandelingen en de ontspanning in de wellness.

We vinden het geweldig dat we uw verblijf zo aangenaam hebben kunnen maken en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor nog meer mooie momenten en het maken van meer herinneringen.

Guest Relations

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 januari 2025

Service is echt heel goed. Van binnenkomst tot check out, van doorman, fine dining staff, de eigenaar tot aan het ontbijt, niets dan lof. Paar puntjes: Als je voor een kamer bijna 300 euro ex ontbijt betaald moet het echt top zijn. Dan doen alle satellietzenders van je tv het bijvoorbeeld, en bij een residence (woonkamer, keuken en slaapkamer) verwacht je ook dat er badjassen standaard beschikbaar zijn in de kamer. Roomservice wordt niet aangeboden. Ach...het kan dus altijd nog beter.

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor het tijd nemen voor het delen van uw ervaring bij Château St Gerlach.

Het is fantastisch om te horen dat de kwaliteit van service goed is bevallen. Het is inderdaad belangrijk dat alle voorzieningen, zoals de satellietzenders, goed functioneren. Wat betreft de badjassen, we willen u erop wijzen dat deze niet standaard worden aangeboden in de residenties, maar we waarderen uw opmerking en zullen overwegen om dit in de toekomst te verbeteren. Het gaat tenslotte om de ervaring van onze gasten daarom waarderen wij alle feedback.

Roomservice wordt aangeboden gedurende ontbijt, lunch én diner. Om een of andere reden heeft u deze informatie niet kunnen vinden. Onze excuses hiervoor.

Wij hopen u in de toekomst te mogen verwelkomen op het landgoed.

Beoordeeld op 4 januari 2025 via mobiele applicatie

Heerlijk tot rust komen in een chateau? Dan is dit het juiste adres. Prachtige kamer, heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel en … les salons .. een heerlijk restaurant. Wij komen zeker terug bij deze topper. Onze hond had trouwens ook een geweldige tijd.

Datum van verblijf: januari 2025
Senna Mann-Hulsken, Other van Château St. Gerlach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 weken geleden

Geachte René.

Hartelijk dank voor uw hartverwarmende review.

Wat fijn om te vernemen dat het landgoed, de faciliteiten en de service hebben mogen bijdragen aan het tot rust komen.
Honden zijn van harte welkom en we doen ons best om ook de trouwe viervoeter zich thuis te laten voelen.

We zien ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!