Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Destinia.com
FindHotel
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (688)
Beoordelingen filteren
688 resultaten
Waardering van reizigers
223
263
124
50
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
223
263
124
50
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 688 beoordelingen
Beoordeeld op 8 juni 2020

Mooi centraal gelegen hotel in centrum van Valkenburg, personeel vriendelijk, Ontbijt goed geregeld met tijd blokken ivm corona. Eigen parkeerplaats beetje druk met auto's . Wel gehorige gang. 3 gangen maaltijd was lekker.

Datum van verblijf: juni 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Snah63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2020

Geen restaurant in het hotel, wat een nadeel is voor diegenen die absoluut s'avonds niet meer uit het hotel willen . Maar er is meer dan eetgelegenheid genoeg in de nabije straten . Zo goed als alle eet en drankgelegenheden hebben een verwarmd terras . Uiterst gezellig ! . Zeker een van de krijtgrotten bezoeken in Valkenburg of in de geburen .

Datum van verblijf: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank dartagnanGrimbergen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 februari 2020

De kamers zijn oud maar netjes. Jammer dat zo horig is. Ook jammerdar er 11 Europe dag aangerekend wordt voor de hotelpakeerplaats. Voor gasten zou het gratis moeten zijn. Het ontbijt was prima verzorgd en voldoende qua keuze als hoeveelheid. Het person
Het deed wat het moest doen, behalve glimlachen. De omgeving is schitterend, alsook de mensen die er wonen en werken.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MartineS1311
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2020

Complimenten voor Hotel Walram in Valkenburg. Via Hoteldeal.nl hadden wij hier een overnachting geboekt in de voorjaarsvakantie. Als nuchtere tukkers hadden wij geen weet van carnaval, maar bij aankomst bleek de parkeerplaats van het hotel onbereikbaar omdat op het plein vóór het hotel het carnavalsfeest werd voorbereid. De geluidsinstallatie werd al even getest: dat beloofde niet veel goeds voor 's avonds!Toen we wilden inchecken, werd ons gezegd: "u hebt van ons een mail gehad dat er vandaag carnaval is en dat dit voor geluidsoverlast kan zorgen. U hebt daar niet op gereageerd, dus u gaat ermee akkoord?" Nee, maar wij hadden ook geen mail ontvangen: onze boeking was gegaan via Hoteldeal.nl, en die verstrekken het hotel geen contactgegevens van de boekers. "Dan bieden wij u alsnog de mogelijkheid om kosteloos te annuleren als u dat wilt". Nou, dat wilden we wel, want een avond en nacht in die herrie leek ons helemaal niks. We kregen ons geld contact terugbetaald - en 't is maar de vraag of het hotel dat weer van Hoteldeals terugkrijgt. Heel schappelijk opgelost dus, met excuses van het hotel (in feite overbodig, want 't was hun fout niet) én een heerlijke kop koffie voordat we de terugreis aanvaardden. Keurig gedaan: bij zo'n hotel wil je nog wel eens terugkomen - mits het dan géén carnaval is natuurlijk.

Datum van verblijf: februari 2020
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Sanderman26
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 februari 2020

Budgetkamer genomen omdat er geen andere beschikbaar was. Deze was wel zoals budget als aangeeft aan de kleine kant. Verder prettig hotel. Ontbijt tegen prettige prijs was goed. Betaald parkeren achter het hotel krap en rommelig. Aangewezen plaats was nooit vrij, iedereen pakt maar de prettigste plek. Op korte loopafstand van centrum Valkenburg.

Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank B8469SErobc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken