Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mwwaaaah”
Beoordeling van Aan de Linde

Aan de Linde
Een tafel reserveren
2
do 17-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 6 van 155 Restaurants in Valkenburg
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 13 - US$ 39
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Niet speciaal. Zeker voor de prijzen die ze hanteren. De inrichting is een ratjetoe van stijlen. Wel erg mooi terras buiten. Jammer dat daar gerookt wordt.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Paulien G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (472)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 472 beoordelingen

10 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben heerlijk gegeten bij Aan de Linde op het terras. Wij waren er op dinsdagavond en hadden het 5-gangen verrassingsmenu voor ongeveer €37,- pp. De portie waren groot genoeg, de combinaties waren heerlijk en het personeel erg vriendelijk. Echt een aanrader.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Beverwijkse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi restaurant met een prachtige uitzicht. Alsof je je in Frankrijk bevindt. Een groot pluspunt is de bediening. Ze maakten tijd voor een praatje en waren erg vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank mauritshageman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen hier voor het 5 gangen dinsdagavond menu en we hebben superlekker gegeten.Als we in Valkenburg zijn gaan we hier altijd een hapje eten.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Gerda054
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2019 beoordeeld

Even naar Valkenburg geweest om wat te eten ,aan de linde ligt prima uit de drukte ,er komen veel locals omdat de toeristen allemaal wat verder verblijven ,mooie kaart waaruit genoeg te kiezen is.Het eten is eten is goed en de bediening is geweldig.Dus als je een weekend Valkenburg wilt dien en gezellig en rustig wilt eten is Aan de Linde een prima locatie.Zou wel even reserveren

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank johnvandolmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Aan de Linde bekeken, bekeken ook

 

In Aan de Linde geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding