Nette en vriendelijke ontvangst. Personeel nam de tijd om alles uit te leggen en te laten zien.
Het hotel ziet er erg trendy uit! Je kunt zien dat ze hun best hebben gedaan op het uiterlijk in combinatie met deze tijd.
We hadden een kamer helemaal bovenin, helaas alleen te bereiken via de (krakende, smalle) trap. Er is geen lift aanwezig, dus niet geschikt voor mensen die wat slechter ter been zijn.
Kamertje was erg knus, badkamer was meer een verlengd toilet. Desalniettemin hebben wij daar weinig last van gehad. Kamers zijn wel vreselijk gehorig! Voor 1 nacht prima, maar voor een langere tijd zou ik dat minder prettig vinden. De drie ramen in de kamer die open konden, gaven mooi uitzicht over de straatjes binnen in het stadje van Valkenburg, heel gezellig!
Als je het hotel uitloopt, sta je direct midden in het stadje! Je kunt direct een plekje nemen op een van de vele terrasjes. Wat ons opviel is dat op een gewone woensdag avond, buiten de vakanties om, het hele plaatsje leeft tot in de nacht.
Het enige wat erg vervelend was, dat de overbuurman van het restaurant tegenover het hotel zijn terras smorgens tussen 05;00-05:30 al aan het klaarzetten (slepen!) was. Hierdoor werden wij abrupt uit onze slaap gehaald. Wat een herrie! Te belachelijk voor woorden, maar hier kan het hotel natuurlijk niets aan doen. Wel raar!
1 ding waar wij ons toch mee bezig gehouden hebben; waarom staat er een asbak op de kamer? Volgens mij is het een rookvrij hotel..