Met vrienden een goed verzorgd uitje gehad via wij zijn Valkenburg. Vriendelijk en behulpzaam ... meer lezen
Recentelijk een dagtripje naar Valkenburg gemaakt met een kleine groep zakelijke relaties. Een goede en duidelijke communicatie met Rik van Wij zijn Valkenburg hebben, ondanks de wettelijke maatregelen, gezorgd voor een super programma in Valkenburg! Uiteraard inclusief de grotten, deze mag je niet missen! Al met al een aanrader om je groepsuitje bij te boeken!
Ik woon zelf in Valkenburg, maar heb er voor gekozen om een ons jaarlijkse familie-uitje extern te laten organiseren. Ondanks alle beperkingen die de huidige tijd met zich mee brengt, was alles prima geregeld en hebben wij een erg geslaagde dag beleefd waar alle leeftijdsgroepen positief op terugkijken.
Zeker aan te raden als je jouw dagje Valkenburg goed geregeld wil hebben!
Het was tot in de puntjes geregeld. De communicatie was uitstekend. Het duidelijk en helder. Helemaal top
Paar weken geleden contact gehad en ondanks de huidige corona maatregelen toch een gevarieerd en verrassend programma aangeboden gekregen.
Toen we uiteindelijk aan kwamen in Valkenburg werden we enthousiast ontvangen door Rik die ons vervolgens naar de grotten heeft gebracht. Hier stond een vaag iemand ons op te wachten.. hij heeft ons uiteindelijk meegenomen op een spannende tocht.
Toen de adrenaline gezakt was, hebben we afgesloten met een stadswandeling inclusief proeverij.
Alles bij elkaar gewoon top geregeld!
Fijne mensen die de boel strak hebben georganiseerd!
Fantastische Limburg ervaring
Dank je wel Sharron & Camiel
Telefonische afspraken worden niet nagekomen. Ze benaderen je vervolgens aanvallend en alles behalve klantvriendelijk. De spullen stonden niet eens klaar en dit gezeik heeft ons uiteindelijk de helft van de tijd gekost.. Het is echt belachelijk hoe ze met je om gaan! Wij komen hier dus nooit meer!!
Beste Romy,
Wij doen uitermate ons best om elk uitje tot een groot succes te maken. Wij vinden het dan ook heel vervelend om te horen dat jullie niet tevreden waren over onze dienstverlening. Na contact met jullie zijn we gelukkig tot een passend oplossing gekomen waardoor we dit struikelblok alsnog gepast en naar jullie tevredenheid hebben kunnen oplossen.
Hopelijk nog eens tot ziens in Valkenburg,
Groeten,
Camiel