“Mooi totaalpakket om Vliehors Express met eten bij Posthuys te combineren”
Beoordeling van Het Posthuys

Het Posthuys
Geclassificeerd als nr. 9 van 33 Restaurants in Vlieland
Keukens: Belgisch, Nederlands
26 maart 2024 beoordeeld

Met een groep van 9 prima gegeten na een excursie te hebben gehad met de Vliehors express. Alles goed getimed and prima in orde. Aanrader!

Datum van bezoek: maart 2024
    • Sfeer

28 februari 2024 beoordeeld

Na een lange wandeling langs strand en over duin ‘s middags bij het Posthuys geborreld en gedineerd. Lekker gegeten en daarna met de pendelbus naar huis gebracht. Ook onze Keonberger is uitermate tevreden.

Datum van bezoek: februari 2024
25 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Het broodje van de dag was met zeebaars…. en veel grote graten. Omdat er geen dressing bij was heb ik om boter gevraagd. De cupjes waren op, ?, dus kreeg ik een stukje op een schoteltje. Al met al bleef het een droge hap. Heb daar over gesproken met de bediening, Susan, en ze wist te vertellen dat er een heerlijke mieriksworteldressing bij had gehoord, die waren ze vergeten. Later toch nog telefonisch contact gehad met Susan omdat ik er wel teleurgesteld over was. Heb gevraagd hoe hoog ze klantvriendelijkheid op hun lijst hebben staan en toen bleef het wel even stil. De mogelijkheid om iets goed te maken, mijn voorstel, hebben ze genegeerd.

Datum van bezoek: februari 2024
13 januari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier tijdens een fietstocht halverwege lekker willen lunchen. Wát een tegenvaller. Eén 12 uurtje met een broodje carpaccio, kopje soep en een kroket is wat er op het menu staat. De soep was goed, de kroket slap (te lang onder warmhoudlamp of uit airfryer/oven??) en het brood was oud. Totaal niet vers. Meerdere keren aangegeven bij de bediening maar werd niets mee gedaan. Echt jammer, want het ziet er binnen wel allemaal leuk uit. Frisse inrichting en haard aan wat zorgt voor een knus gevoel.

Hopelijk doet de eigenaar hier iets mee, want dit is eeuwig zonde.

Datum van bezoek: januari 2024
17 november 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Halverwege een wandeling over Vlieland hier geluncht. Lekkere hamburger en frites. Vriendelijke bediening. Was prima vertoeven

Datum van bezoek: november 2023

Reizigers die Het Posthuys bekeken, bekeken ook

In Het Posthuys geweest? Deel je ervaringen!