“Leuke spot”

De Dining
Geclassificeerd als nr. 10 van 33 Restaurants in Vlieland
Prijsklasse: € 14 - € 30
Keukens: Nederlands, Internationaal
Beschrijving: Havenpaviljoen De Dining is sinds 2009 een restaurant aan de jachthaven van Vlieland. Met een groot terras op dijkhoogte biedt het een schitterend uitzicht op de Waddenzee. Bekend om de goede prijs/kwaliteitverhouding en persoonlijke service, is De Dining geopend van 1 april tot 1 november. Op de begane grond bevindt zich ook het kleine snackbarretje Anytyme Ketelbinkie.
25 augustus 2022 beoordeeld

Keurige bediening, lekker eten maar de prijzen zijn belachelijk. Je zit hier heerlijk aan de haven met uitzicht over de waddenzee

Datum van bezoek: augustus 2022
Jaap Hamstra, Eigenaar van De Dining, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 oktober 2022

Beste Vaanhold,

Bedank voor de 4 bollen, dat doet ons goed. Tsja wat betreft de prijzen....ook wij hebben te maken met stijging van inkoop, energie en personeelskosten. We hebben geen andere keus. Aan de andere kant heeft u op Vlieland ook kunnen zien dat we een prima prijs/kwaliteit hebben in vergelijk met de anderen.
Graag tot de volgende keer in De Dining.

11 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige plek, vriendelijke bediening en eerlijk en lekker eten. Prima prijs kwaliteit verhouding. Absoluut een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2022

Beste Vincent,
Hartstikke bedankt voor de hoge score en de fijne woorden. We doen dagelijks hier ons best voor (ook al blijft het mensenwerk en lukt dit niet altijd). Ik zou zeggen: "zegt het voort en graag tot de volgende keer in De Dining".

12 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk geluncht, smaakvol en gewoon goed verzorgd. Mooie locatie aan de haven. Ook prima personeel die gastvrij en relaxed blijven ondanks de drukte.

Datum van bezoek: juli 2022
Jaap Hamstra, Eigenaar van De Dining, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2022

Beste Edward, harstikke bedankt voor de maximale score en zeer fijne complimenten over ons en onze zaak. Dat doet ons goed.
Zegt het voort! Graag tot de volgende keer.

2 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wraps zijn mijn favorieten , ik probeer ze overal en ik moet zeggen dat de zeewierwrap GEWELDIG is!!!
Ik kom snel weer,want we zijn er nog even.

Datum van bezoek: juli 2022
Jaap Hamstra, Eigenaar van De Dining, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2022

Beste Corrie, hartstikke bedankt voor het hoge "cijfer" en bedankt voor de complimenten. We zien u graag weer terug en zegt het voort!

25 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben de Maaltijd salade gerookte zalm genomen en die was heerlijk. De bediening was vrolijk en leuk, hoewel ze hard moest werken. De Dame  Noire was geen echt succes, met de zogenaamde witte chocola in een schenkkannetje. Het is een leuk restaurant en je hebt geluk als je met mooi weer buiten kunt eten.

Datum van bezoek: juni 2022
Jaap Hamstra, Eigenaar van De Dining, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2022

Beste, bedankt voor de schitterende beoordeling en de fijne woorden. Moi om te lezen dat het gewaardeerd wordt wat we doen. Wat betreft de Dame Noir; dat is toch een persoonlijk dingetje, want er zijn heel veel mensen die hem heel lekker vinden. Smaken verschillen zou ik zeggen.
Zegt hert voort en graag tot de volgende keer in De Dining.

Reizigers die De Dining bekeken, bekeken ook

In De Dining geweest? Deel je ervaringen!