“Gemiste kans”

Oost
Geclassificeerd als nr. 17 van 33 Restaurants in Vlieland
Prijsklasse: € 6 - € 42
12 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima locatie met mooi terras.
Het buitenlands personeel van goede wil. De eigenaresse is echter onvriendelijk ook tegen het personeel wat de sfeer beïnvloed.

10 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat één experience! Op t strand met uitzicht. 5 gangen met top bediening en top verse vis. Hier kan ik elke dag eten. Heerlijke wijn.
Joanke en haar man moet je eren.
Wij aten het 5 gangen menu. Met oa. Makreel, Harder, zeebaars, Thaise vissoepje, tarbot, en heerlijk zoete afsluiter op het terras

2 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig eten, geweldige bediening op een prachtige plek, aanrader en bezoek meer dan waard! 5 gangen diner was heerlijk!

22 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zo’n mooi plekje, prachtig tent, hoe krijg je het voor elkaar je personeel zo te kiezen ! Nooit meer. En het was al een herkansing. Echt heel triest!

Datum van bezoek: juni 2022
14 mei 2022 beoordeeld

Bedoeling was lunch, maar ivm zeer weinig keuze afgehaakt. Naar binnen gelopen ivm betalen, werd ik afgesnauwd door de eigenaresse dat ik moest omlopen voor toiletbezoek! Ow, betalen? Het meisje kwam zo naar me toe, buiten. Echt, een waakhond is nog gastvrijer dan deze vrouw! Sneu voor het meisje die hier werkt! Waardering 2 omdat de koffie lekker was, voor de rest was het triest!

Datum van bezoek: mei 2022

Reizigers die Oost bekeken, bekeken ook

In Oost geweest? Deel je ervaringen!