Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 12:30, 13:30 - 17:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
fietsen huren op vlieland

Snelle (online geboekt) en vriendelijk service. Prima materiaal en grote keuze uit fietsen Gunstig ... meer lezen

Beoordeeld op 31 oktober 2021
Y6534PUjacquesd
Gezellige en goede fietsverhuur

Altijd weer een gezellig sfeertje, prima fietsen en vlotte service. We komen hier al jaren en hopen ... meer lezen

Beoordeeld op 20 oktober 2021
Jolanda R
,
Dronten, Nederland
Lees alle 64 beoordelingen
  
Beoordelingen (64)
Beoordelingen filteren
64 resultaten
Waardering van reizigers
42
9
4
2
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
42
9
4
2
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 64 beoordelingen
Beoordeeld op 31 oktober 2021

Snelle (online geboekt) en vriendelijk service.
Prima materiaal en grote keuze uit fietsen
Gunstig gelegen bij de veerboot
l

Datum van activiteit: oktober 2021
Bedank Y6534PUjacquesd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2021

Altijd weer een gezellig sfeertje, prima fietsen en vlotte service. We komen hier al jaren en hopen dat te kunnen blijven doen.

Datum van activiteit: oktober 2021
Bedank Jolanda R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2021

Altijd weer halen we onze fietsen bij Jan v. Vlieland. De gastvrijheid en de snelheid waar alles mee afgehandeld wordt, Grote Klasse!

Datum van activiteit: oktober 2021
Bedank 33hetty
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2021

De vlotte afhandeling! Supersnel en goed georganiseerd. Erg vriendelijk personeel en je werd snel en goed geholpen. Ook werd er nog met je meegedacht. Erg fijn!

Datum van activiteit: oktober 2021
Bedank cobib580
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2021

Bij aankomst kregen we voorrang, aangezien we online gereserveerd hadden. Gaf een goed gevoel bij de start van rondje Vlieland.

Datum van activiteit: september 2021
Bedank janperee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken