Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker gegeten. Italiaans op een hoger niveau”
Beoordeling van Trattoria Buoni Amici

Trattoria Buoni Amici
Geclassificeerd als nr. 1 van 141 Restaurants in Hoofddorp
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 25
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Trattoria Buoni Amici is hèt italiaanse restaurant in het centrum van Hoofddorp. Wij staan voor de traditionele italiaanse keuken van nu en de daarbij behorende gastvrijheid. Onze koks (uit Napels en Modena) laten u genieten van de typische italiaanse bereidingswijze van de gerechten. Bij ons bent u niet te gast, u hoort er gewoon bij.
28 mei 2022 beoordeeld

5 gangen verrassingsmenu. Een koud voorgerecht (vis), heerlijke soep met truffel een asperges, pasta gerecht, vlees gerecht en dessert. Als afsluiter nog een limoncello van het huis. Na 2,5 uur is de conclusie dat we lekker hebben gegeten. De soep was echt een top gerecht.
Voor EUR 70,= per couvert een goede prijs kwaliteitsverhouding. Goed om dit niveau in Hoofddorp te hebben.

Datum van bezoek: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Theo_paar
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (386)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 386 beoordelingen

20 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Onverwacht vanuit de file thuisgekomen in dit heerlijke restaurant, fantastisch gegeten. Lieve mensen, een echt Italiaanse plek. Bracht ons terug in de tijd. Heel veel dank! We komen zeker terug.
Lieve groet, Esther & Hans van der Linde

Datum van bezoek: mei 2022
Bedank hvdlinde
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
22 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Plezierige bediening, niet opdringerig, vragen worden beantwoord, ook in het Engels (we hadden Noorse vrienden bij). Het eten was subliem, ook altijd leuk als de chef zelf even komt kijken.. 4 mensen, 4 verschillende gerechten en iedereen was lovend. Mijn gerecht met truffel was heerlijk, de wijn ook, ik hou van een goed glas wijn en ik had spijt dat ik achteraf nog moest rijden (1 glas durf ik nog wel aan op 3 uur tafelen), het kaasplankje ook heel lekker, espresso zoals die moet zijn, lekker sterk dus, nog een glaasje limoncello. Perfecte avond, uitstekend gegeten voor een heel redelijke prijs. Soms is het spijtig als je van ver komt...

Datum van bezoek: april 2022
Bedank Hans v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
2 april 2022 beoordeeld

er zijn maar weinig italiaanse restaurants die dit niveau halen.
een gastvrije ontvangst, attente en correcte bediening, heerlijk stokbrood met een zalige olijfolie vooraf,
een menukaart vol verrassingen en gelukkig zonder de alom bekende lasagna of bolognaise.
verfrissend! het was zalig!
en een limoncello ter afsluiting!
helaas was onze tijd beperkt maar wij komen hier zeker vaker genieten!
bedankt!

Datum van bezoek: april 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sunshine506981
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 februari 2022 beoordeeld

Eigenlijk review ik alleen als het of heel slecht, of heel goed is. Het laatste vond ik het geval. Nette en professionele bediening. Eten was uitstekend. Prijs kwaliteit voor Nederlandse begrippen zeer aanvaardbaar. Niet goedkoop maar ook niet duur, gewoon goede prijs.

Datum van bezoek: februari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank W2299OHTafeltje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Trattoria Buoni Amici bekeken, bekeken ook

Hoofddorp, Haarlemmermeer
Hoofddorp, Haarlemmermeer
 
Hoofddorp, Haarlemmermeer
 

In Trattoria Buoni Amici geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.