Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
NH Amsterdam Schiphol Airport(Hoofddorp)
US$ 109
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hyatt Place Amsterdam Schiphol Airport(Hoofddorp)
US$ 132
Hyatt.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 147 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 123
US$ 101
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 174
US$ 169
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 144
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 113
CrownePlaza.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 132 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel De Beurs(Hoofddorp)
US$ 176
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 141
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 102
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (797)
Beoordelingen filteren
797 resultaten
Waardering van reizigers
283
363
106
30
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
283
363
106
30
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 797 beoordelingen
2 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prettig hotel om in te verblijven. Parkeren iet wat omslachtig en prijzig. Receptie vriendelijke en aardig, kamer mooi en van alles voorzien. Koffie, kluisje en makkelijke WiFi.
Hotel is volgens mij recentelijk gerenoveerd.

Verbleef: maart 2018, reisde voor zaken
Bedank fearjuck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_HI_Express_AMSAS, General Manager van Holiday Inn Express Amsterdam-Schiphol, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 april 2018

Beste heer/mevrouw,

Vriendelijk dank voor uw hartelijke feedback betreffende uw verblijf bij ons.

Fijn dat u over het algemeen een tevreden verblijf heeft gehad. We zien u dan ook graag nog een keer terug.

Met vriendelijke groet,

Team Holiday Inn Express Amsterdam-Schiphol

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gebruik gemaakt van dit hotel met vriendelijk personeel en mooie schone kamers. Ik gebruik dit hotel vaker als ik vroeg in de morgen moet vliegen. Parkeren kost 15€ per nacht maar is wel lekker voor de deur. Er gaat een gratis shuttle bus naar Schiphol maar die komt te laat als je voor 8 uur moet vliegen. Vanaf 6 uur in de morgen is er een gratis ontbijt buffet. Je bent vanuit het hotel in 10 minuten op Schiphol. Kortom prima hotel met gratis wifi en ontbijt met behulpzaam en vriendelijk personeel.

Verbleef: maart 2018, reisde voor zaken
Bedank Stefan K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_HI_Express_AMSAS, Manager van Holiday Inn Express Amsterdam-Schiphol, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 maart 2018

Beste Stefan,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback betreft uw verblijf bij ons. Fijn dat u zo tevreden bent over de services en faciliteiten van het hotel.

We zien u graag nog een keer terug.

Met vriendelijke groet,

Team Holiday Inn Express Amsterdam-Schiphol

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Parkeer garage inrijden blijft gedoe. Eigenlijk alle procedures. Pluspunt : eindelijk komen we erachter dat vanaf de receptie op telefonisch verzoek de kampertemperatuur wel degelijk hoger dan 18 graden Celsius kan worden gezet. Ontbijt in orde zoals normaal en voldoende niet zo rijk als een regular holiday inn. Shuttle bus is aangenaam naar vliegveld ook met aandoen andere hotels. Geen vervelende A4/A9 toestanden dan met peperdure P3 parking. Rechtvaardigt nachtje in holiday inn ook als je ontbijtpakket meekrijgt voor vroege check in. Winkelcentrum lekker dichtbij op loopafstand.

Verbleef: december 2017, reisde met vrienden
Bedank Timetravelers16
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_HI_Express_AMSAS, General Manager van Holiday Inn Express Amsterdam-Schiphol, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 december 2017

Beste reiziger,

Vriendelijk dank voor het delen van uw mening betreffende uw verblijf bij ons.

Uw feedback is van grote waarde voor andere reizigers.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Holiday Inn Express Amsterdam-Schiphol

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Kamer is netjes. Geen tv ivm de sneeuw. Dat is overmacht. Om 1900 uur naar beneden om wat te eten. Er staat 1 man die zich rot rent met drankjes en weten. Toch niet snel genoeg... eten is koud en super vet. We geven dat aan bij de receptie..ohhhh... zal ik de rekening op uw kamernummer zetten... slechte service na zo'n bar slecht diner... hadden wel wat anders verwacht. Zeker geen aanrader qua eten en afhandeling.

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank Wolma V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_HI_Express_AMSAS, General Manager van Holiday Inn Express Amsterdam-Schiphol, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 december 2017
Google-vertaling

Dear Sir/madam,

Thank you so much for sharing your feedback with us. This gives us clear information about the services and facilities you are satisfied and not-satisfied about.

Our sincere apologies for the fact that the dinner service did not meet your expectations. We regret the fact that you did not have a nice meal with excellent service. Once again our apologies.

We hope you give us another chance by visiting us again.

With warm regards,

Team Holiday Inn Express Amsterdam-Schiphol

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2017 beoordeeld

Kamers zijn zeer net en schoon. Ontbijtbuffet is gratis en bijzonder uitgebreid. Parkeren niet gratis, maar wel voldoende ruimte beschikbaar. Restaurant levert eenvoudige gerechten van goede kwaliteit.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank gvanlee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_HI_Express_AMSAS, General Manager van Holiday Inn Express Amsterdam-Schiphol, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 oktober 2017

Beste heer/mevrouw van Lee,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback betreffende uw verblijf bij ons.

We zien u graag nog een keer terug.

Met vriendelijke groet,

Team Holiday Inn Express Amsterdam-Schiphol

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken