Beoordeeld op 26 augustus 2018 via mobiele applicatie

Gisteren een etentje met vrienden bij Doejaarden, hotel centraal. Jaren geleden was de keuken goed, nu, jammer genoeg, niet goed meer! De zalm die ik had was doorbakken. Hoe moeilijk kan het zijn. De bediening was redelijk. Hier gaan wij niet meer eten. De prijs/ kwaliteit niet goed.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 6 augustus 2018 via mobiele applicatie

Hotel- restaurant bestaat al vele jaren. Tijd heeft hier stil gestaan. Altijd goed bezet. Veel vaste gasten. Dus vernieuwen is niet nodig.
Maar eten is zonder enige verassingen. Verse groenten, goed vlees maar waar is dat tintje extra.
Kaart in chique Frans maar verwacht geen hoog standjes. Ook de bediening had er weinig zin in.
En de prijzen zijn er ook naar. Veel eten voor weinig geld.
Kan beter!

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 29 mei 2018 via mobiele applicatie

Lekker oubollig maar ook de prijzen. Je kan hier fantastisch lekker lunchen met een leuk uitzicht over een vaarroute van vracht en plezier jachten. Zeker een aanrader goed terras en binnen ook prima.

Datum van verblijf: mei 2018
Beoordeeld op 15 november 2017 via mobiele applicatie

Hotel Centraal niet alleen bekend voor zijn logies, maar vooral voor het gastronomische. Het blijft altijd een feest om daar te dineren. Heerlijke garnalen piri piri vooraf en dan een heerlijke tournedos kobus.
Waar krijg je nog 4 groentjes geserveerd? En oma's rode peertjes dan, voor mij persoonlijk groot feest. Ik hoop er nog jaren te kunnen komen.

Datum van verblijf: november 2017
Beoordeeld op 5 november 2017 via mobiele applicatie

Wat je hier treft en krijgt is als een traditioneel Haags feest op topkwaliteit. Menukaart met bijvoorbeeld trio van vis met coctailsaus, toast met (heerlijke!) paling, tournedos stroganoff, sole meuniere of sliptongetjes, varkenshaas maar ook: dagsoep: huisgemaakte bruine bonensoep. Alles geserveerd met huisgemaakte verse garnituren als gebakken aardappeltjes, rode kool, stoofpeertjes, ratatouille of wat de markt biedt. Bediening en keuken bijna allemaal van dezelfde familie, vriendelijk, vakkundig in een heerlijke Haagse sfeer. Goede wijnkeuze tegen normale prijzen, tussen €20 en €35 met een enkele uitschieter. Ook nog een gezellig barretje voor aperitief en een mooi buitenterras. Wij gaan er een gewoonte van maken om daar vaker te komen.

Datum van verblijf: november 2017