Geweldige en gezellige plek om te vertoeven. Goede en vriendelijke bediening, lekkere drankjes en tapas.
Echt overheerlijk met een fijne connectie met het personeel. Wij hebben hierdoor even het gevoel in Spanje te zijn.
Muchas Gracias voor jullie bezoek en deze mooie review. Fijn dat jullie ons concept en restaurant zo weten te waarderen. Hasta luego!!
Mag geen tapasbar heten. De kok zou zich moeten schamen en de eigenaar dus ook. Leer een authentieke tortilla bereiden, een basisgerecht. Wij hebben dat ieniemini stukje voor 6 euro niet eens weggekregen, zo smerig. De paella was uitgedroogd, de zog. chorizo alleen te eten met aioli om maar wat te noemen. En om nou te zeggen dat we op n gek tijdstip daar waren, zodat je geen verse gerechten zou kunnen verwachten; nee, we waren er op zaterdagavond 19 u. Het bedienend meisje vroeg of t had gesmaakt en wij antwoorden eerlijk dat we niet enthousiast waren. Ze stelde geen vragen en kwam met t pinapparaat. Tja, dat nodigt dan uit om een negatieve recensie te schrijven.
Heerlijk gegeten met de jaarlijkse krabbenfoor. Leuke gerechten en service was meer dan prima. Echt Spaanse sferen en niet de standaard tapas
Hola Jeroen! Muchas Gracias voor deze mooie review en jullie bezoek. Graag tot een volgende keer!
Voor verjaardag goede vriendin lekker uit eten. Bij binnenkomst valt gelijk de fijne en vooral Spaanse sfeer op. Fijne uitgebreide drank en menukaart waar voor ieder wat wils opstaat. Heerlijk gegeten en ieder gerechtje is een lust voor oog en mond. We hebben genoten! Heel vriendelijk en gastvrij personeel en het enthousiasme voor Spanje en zijn cultuur tijdens gesprek met gastheer zelf is voelbaar.
Gracias y hasta la próxima !!!
Hola Monique! Muchas gracias voor deze mooie review en jullie bezoek aan onze tapasbar. Fijn dat jullie het zo weten te waarderen. Hasta Luego!