Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Traag en onvriendelijk”
Beoordeling van Brasserie Leijnse

Brasserie Leijnse
Geclassificeerd als nr. 26 van 110 Restaurants in Bergen op Zoom
Keukens: Frans, Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Op het terras duurt het eerst erg lang voordat er gereageerd wordt op mijn zwaaien. Als we naast diverse drankjes twee kraanwater voor de kinderen willen en ook aanbieden hiervoor te betalen, horen we dat “kraanwater hier alleen uit de wc komt”. Dat laat mij achter met de vraag waarvan ze mijn (trouwens niet verse gember-) thee hebben gemaakt. Erg onaardige toon en niet milieuvriendelijk.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank SannePetri
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 108 beoordelingen

7 augustus 2019 beoordeeld

Buiten gegeten, fijn terras. Mooie wijnkaart, we dronken een lekkere rosé, een Reuilly. Bediening was prettig, zelfs tijd voor een praatje. Gerechten waren in orde, kleine opmerking over de vitello tonnato, die mocht een fractie rauwer zijn. Pittige mosselen waren heerlijk. Na het diner nog even aan de gevel (daar hingen heaters) nagepraat.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Adrianus4185
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld

Met moeder (85) op stap in Bergen op Zoom, leuk terras, veel publiek, lieve bediening en snelle service. Toast met champignons, spekjes en feta (heerlijke combi) voor mij en voor mams de champignon-kip ragout met ragoutbakjes en frites (9,75 beiden) gewoon doen, heerlijk.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank genieteres
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanwege de drukte op het terras besloten we binnen te eten. Het interieur is nogal gedateerd, de voet van onze tafel zat nogal in onze weg en er hing een merkwaardige keukengeur, een beetje als oud frituurvet.

Het eten was echter prima, mooie porties, niet te groot en goed klaargemaakt. Echt lekker.

De prijs viel ons erg mee, dus een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank anthonyu646
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super aardige ober, daar ligt het niet aan. Maar ben er nu tweemaal geweest en ik vind het eten gewoon niet zo super. Kreeft was matig maar misschien ben ik te verwend. Ambiance is wel fijner dan bij de buren, je kunt elkaar verstaan.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Nita T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Leijnse bekeken, bekeken ook

Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
 
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
 
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
 

In Brasserie Leijnse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding