Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bergen op Zoom
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk en vers”
Beoordeling van the Old Bakery

the Old Bakery
Geclassificeerd als nr. 21 van 113 Restaurants in Bergen op Zoom
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 29
Beschrijving: Lunch & High tea The Old Bakery is een gezellig restaurantje in het centrum van Bergen op Zoom waar je heerlijk kunt lunchen. Natuurlijk kun je ook terecht om te schuilen voor de regen of de kou onder het genot van een warme kop koffie of een potje thee met een stuk huisgemaakte cheesecake, scone met clotted cream en jam, of ander gebak. Onze specialiteit is high tea.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Lunch & High tea The Old Bakery is een gezellig restaurantje in het centrum van Bergen op Zoom waar je heerlijk kunt lunchen. Natuurlijk kun je ook terecht om te schuilen voor de regen of de kou onder het genot van een warme kop koffie of een potje thee met een stuk huisgemaakte cheesecake, scone met clotted cream en jam, of ander gebak. Onze specialiteit is high tea.
9 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op zoek naar een goede, verse en huisgemaakte high tea... ga dan zeker een keer bij The Old Bakery eten. Nog een plus is de klantvriendelijke service en ook qua lunch is het erg lekker.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Mst3005
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (34)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 34 beoordelingen

2 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige zaak. Vriendelijk personeel verstand van glutenvrij. Wat niet op ging werd nog meegegeven voor thuis. Absoluut een aanrader

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Happiness34041382355
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2018 beoordeeld

Prima om hier te lunchen. Bediening was aardig en het eten was goed. Het is hier niet echt groot van binnen dus reserveren is wenselijk wil je zekerheid van een tafeltje hebben.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank LevensgenieterNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik had een paar uurtjes om te doden tussen afspraken door en was op zoek naar een plek om rustig te werken. Wat ik vooral heel fijn vond, was dat het personeel mij met rust liet. Ze kwamen niet continu vragen of ik nog wat te drinken wilde. Kortom: goede werkplek.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Anna Helena V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Had er meer van verwacht na al die goede reviews. Broodjes waren groot maar er zat veel te veel dressing op, zowel bij mij als mijn vriend.
Koffie was niet lekker.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank corined1808
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die the Old Bakery bekeken, bekeken ook

Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
 
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
 
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
 

In the Old Bakery geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding