TravelocityUS$ 213
Vio.comUS$ 212
eDreamsUS$ 199
Beoordeeld op 16 september 2020 via mobiele applicatie

Ontvangst uitstekend.
Gratis parkeren. Ook op aankomst- en vertrekdag.
Kamer is super schoon en van alle gemakken voorzien.
Dus ja, gewoon prima dus als je op loopafstand wil verblijven van strand, winkels en restaurants.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 16 september 2020 via mobiele applicatie

Ons vaste hotel bij onze trips naar Noordwijk. Vriendelijk personeel en voelt altijd als thuiskomen. Ontbijt ook in corona tijd zeer goed verzorgd. Diner bij hun Beachclub en bij hun eigen restaurant Dylans altijd meer dan aan te raden. Erg lekker wederom. Zoals altijd weer gebruik gemaakt van de naastgelegen spa die bij de hotelkamer gratis er bij zit. Ook weer heerlijk genoten. Tot de volgende keer weer!

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 19 juli 2020 via mobiele applicatie

Prachtig hotel en op loopafstand van het strand.

Wij hebben een aanbieding “zomerspecial” voor 2 nachten geboekt met Welness en diners bij 2 restaurants. Dylans en Alexander beachclub. Dit is echt een aanrader!

Bij binnenkomst word je hartverwarmend ontvangen. De receptie en het restaurant ziet er prachtig uit en al het personeel staat met een grote lach te werken. Erg mooi om te zien!

De kamer was ook erg netjes! Wel in deze tijd een beetje oudbollig (oude style) maar dit maakte het wel ook weer heel schattig/leuk.

De eerste dag hebben wij genoten van de welness en daarna bij dylans gegeten. Eigenlijk met de geboekte special heb je maar 1 samengesteld menu. Echter wilde wij gewoon alacart eten. In overleg was dit geen probleem en hebben ze het bedrag van de special van het alacart menu afgehaald, super service. Het eten was echt heeeeeerlijk! Hetzelfde gelde voor het alexander beachclub restaurant. Hier waren ook vegan opties, erg fijn! De vegan curry is zeker een aanrader.

Wegens de coronatijd was er geen buffet met het ontbijt maar dit werd zo goed opgelost met een formulier die je in kan vullen een dag van te voren met wensen voor bijv. Pannenkoeken gebakken eitjes etc. Ook krijg je allemaal broodjes op tafel + verse jus.

Kort samengevat; prachtig hotel met geweldig personeel. Wij komen hier zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 19 mei 2020

Het was al verrassend dat we in de "corona-periode" een hotel konden boeken. We vielen met de neus in de boter, wat een mooi hotel en wat een super vriendelijke en attente medewerkers. Daarmee onderscheid dit hotel zich zeker van de concurrenten. Parkeren voor de deur, 10 minuten lopen van het strand, mooie ontvangst, prima kamer, een leuke bar met fijne bediening, een top restaurant met leuke bediening, koks die veel passie hebben en mooie creaties bereiden. We voelden ons meteen "thuis". Super sfeer, wij komen zeker terug.

Kamertip: Kamers aan de achterzijde hebben de hele middag zon op het terras. Heerlijk!
Datum van verblijf: mei 2020
Beoordeeld op 10 maart 2020

Fijn hotel, klassieke mooie kamer, super gastvrij personeel en heerlijk eten! Er is persoonlijke aandacht voor de gasten, we voelden ons hier zeer welkom. We hebben echt uitstekend gegeten in het restaurant en ook in de beach bar. Daarnaast was het ontbijt ook fantastisch!
Verbeterpuntje zou zijn dat de minibar gevuld is en een airco in de toekomst is ook geen overbodige luxe. Maar verder een super weekend gehad!

Kamertip: Kamers aan de voorkant hebben een rond balkon, maar daar is het in het weekend ook ietsje luidruchtiger.
Datum van verblijf: maart 2020