Bij binnenkomst waren ze aan het boren in de liftschacht, ongelooflijke herrie, na lang onderhandelen stopte het boren eindelijk . 4 dagen geweest, 3 nachten, bed is zou niet verschoond worden als ik er niet iedere dag achter aan ging. Wilde mezelf s'middags om 16 uur even opfrissen , kamers waren nog niet schoon, geen schone handdoeken en bed niet opgemaakt/ verschoond ! Er zaten gaten in de handdoeken . Toen ik dat beneden bij de receptie aangaf zeiden ze doodleuk, de kamermeisjes werken to 17 uur !!. S'avonds wilden we een koffie latte macciatto bestellen de bar , kon niet want de machines staan s'avonds uit en wij in de bar hebben geen koffie machine !! Je kan dus na 18 uur geen kopje koffie drinken in de bar van het hotel !!
S'morgens tijdens het ontbijt stonden ze vrolijk te stofzuigen met veel lawaai !!. Als je dat aangaf bij de receptie, enige antwoord , is tijdelijk ken de bouw is over een paar maanden klaar . Mensen komen voor hun rust , en niet om in een bouwput te logeren waar je veel geld betaald voor boormachines die veelkabaal maken !!!!
Maar dat dringt niet tot hun door !! en interesseert ze ook niet !!