Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 124
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 122
Aanbieding bekijken
Vio.com
US$ 108
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 124
TravelocityUS$ 122
Hotels.comUS$ 122
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.156)
Beoordelingen filteren
1.156 resultaten
Waardering van reizigers
493
400
156
80
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
493
400
156
80
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
36 - 41 van 1.156 beoordelingen
Beoordeeld op 28 november 2022 via mobiele applicatie

We hebben een heerlijk verblijf gehad van drie nachten. Bar is gezellig, personeel vriendelijk, ontbijt zeer uitgebreid en goed verzorgd. Wel wat druk in het weekend maar je kan niets anders verwachten. De kamer was keurig, iets gedateerd maar schoon en netjes. Ze zijn nog druk het hotel steeds verder op te frissen.

Zwembad is klein maar samen met de twee sauna’s heerlijk voor een dag met slechter weer. Een beetje onhandige binnenkomst als je jezelf nog moet omkleden maar met wat vindingrijkheid ook prima.

Ons hondje mocht ook mee, voor ons de reden om hier nu naartoe te gaan (mocht eerst niet). Extra kosten wel wat hoog (75 euro voor drie nachten) maar wij hebben dan ook een heel klein hondje van 4kg en maken die zelf schoon voor binnentreden en houden alles schoon.

Keurige parkeergarage.

Wij gaan zeker terug.

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 316bartr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 november 2022

Geweldig,erg goede sfeer en het ziet er allemaal zo mooi uit
Ook de bediening is erg vriendelijk en de lokatie aan zee !
We hadden helaas geen tijd om gebruik te maken van de wellness ,de volgende keer

Datum van verblijf: november 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank stiencouture
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 november 2022

Heel fijn verblijf. Het hotel ligt op een perfecte locatie, op loopafstand van het strand en de winkels.
Alleen het bed was een beetje hard en het kussen erg plat
Het ontbijt was keurig verzorgd en we komen zeker terug

Datum van verblijf: november 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank reneengea1973
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 november 2022

Hotel ligt op een mooie plek, alles was prima in orde Hebben een zeer prettig verblijf gehad .
Inrichting ook erg mooi art-deco . Benutting van grote garage helemaal super en zonder enig
Probleeem verlopen

Datum van verblijf: november 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank marjowetzelaer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 november 2022

Bij binnenkomst waren ze aan het boren in de liftschacht, ongelooflijke herrie, na lang onderhandelen stopte het boren eindelijk . 4 dagen geweest, 3 nachten, bed is zou niet verschoond worden als ik er niet iedere dag achter aan ging. Wilde mezelf s'middags om 16 uur even opfrissen , kamers waren nog niet schoon, geen schone handdoeken en bed niet opgemaakt/ verschoond ! Er zaten gaten in de handdoeken . Toen ik dat beneden bij de receptie aangaf zeiden ze doodleuk, de kamermeisjes werken to 17 uur !!. S'avonds wilden we een koffie latte macciatto bestellen de bar , kon niet want de machines staan s'avonds uit en wij in de bar hebben geen koffie machine !! Je kan dus na 18 uur geen kopje koffie drinken in de bar van het hotel !!
S'morgens tijdens het ontbijt stonden ze vrolijk te stofzuigen met veel lawaai !!. Als je dat aangaf bij de receptie, enige antwoord , is tijdelijk ken de bouw is over een paar maanden klaar . Mensen komen voor hun rust , en niet om in een bouwput te logeren waar je veel geld betaald voor boormachines die veelkabaal maken !!!!
Maar dat dringt niet tot hun door !! en interesseert ze ook niet !!

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank bommel2012
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken