Explore51256714900
Gent, België

Top hotel, super mooie kamers en lekker gevarieerd ontbijt.

Beoordeling van Hotel Du Lac
5,0 van 5 bollen24 aug 2024 beoordeeld
Gekozen voor kamer met terras en ligzetel met zicht op het Garda meer en waren meer dan tevreden. Ontbijt was top, service super.
Het restaurant die er aan verbonden is heeft ons verwend.
Ideaal voor stellen, super romantische locatie.
Wij willen zeker terug.
  • Lol.travel
1.9 km van Hotel Du Lac
Meer hotels in Limone sul Garda bekijken
Beoordeeld op 1 augustus 2024 via mobiele applicatie

Unieke locatie, prachtig uitzicht, vriendelijke mensen, lekker ontbijt, ruime parking, zalig zwembad .... Van uit het hotel ben je direct in het mooie limone, waar vele leuke winkels en restaurantjes zijn. Zeker een aanrader met de overzet en de lift naar boven naar monte baldo voor een prachtig uitzicht.

Datum van verblijf: juli 2024
Beoordeeld op 27 juli 2024

Gastvrij, goede locatie.
Heerlijk uitrusten op vakantie. Nette kamers. Zwembad en meer binnen 20 meter lopen. Dorp is binnen 10 minuten te lopen. Vriendelijk personeel. Gezelloge Cocktailbar een aanrader. Lekker lunchen aan het zwembad voor redelijke prijs

Datum van verblijf: juli 2024
Beoordeeld op 27 augustus 2023

Was reeds de derde maal dat we verbleven in "DU LAC",en was weer TOP.
Mooie suite(nr. 104) met meerzicht en uitzonderlijk vriendelijk kamermeisje.
Ook in het restaurant was de bediening meer dan OK,met mooie afwisselende en vooral heel lekkere keuzemenu's.Het domein lag er alle dagen piekfijn bij met dank aan de tuinmannen.We komen vast en zeker terug.

Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 12 augustus 2023

Mooi hotel waarvan het terrein zeer netjes onderhouden wordt. Wij hadden een Family
Room, die geheel aan onze verwachtingen voldeet. Vriendelijk personeel overal. Lekkere cocktails in de nieuwe bar. Meer dan genoeg ligbedden. Wij hebben 1 keer in het hotel gedineerd en dat was zeer goed. 1 tip: bij ontbijt duidelijker aangeven welke tafels gereserveerd zijn.

Kamertip: Een echte aanrader
Datum van verblijf: juli 2023
Beoordeeld op 7 juli 2022

Was 3 jaar geleden al een zeer prettige ervaring.Ondertussen zijn er vele geslaagde renovaties gebeurt,nieuwe receptie en vooral de suites zijn met veel smaak ingericht.Het restaurant met goede wijnkaart en uitstekende bediening verdient zeker een vermelding.Ook de mensen van het onderhoud geven we een 10,omwille van de service(2 maal per dag verse handdoeken en de kamer piekfijn in orde).Kortom,we komen zeker terug.

Datum van verblijf: juni 2022
Hotel Du Lac Limone Management, Proprietario van Hotel Du Lac, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juli 2022

Dear Guest, thank you for your good review! Hope to see you again next year :)