Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.114)
Beoordelingen filteren
1.114 resultaten
Waardering van reizigers
603
385
76
29
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
603
385
76
29
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.114 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2021

Het Hotel du Lac is een uitstekende lokatie om een paar dagen aan het Gardameer door te brengen. Op loopafstand van Limone sul Garda. Prima service en aardige mensen; wij hadden een gerenoveerde suite welke uitkeek op het meer. Bovendien een van de weinige hotels ter wereld die het 'handdoekje leggen' hebben opgelost! Je krijgt een toegewezen plek/stoelen op je kamernummer; wil je een andere plek dan regelt het personeel dit gedurende de nacht en de volgende morgen heb je je nieuwe plek (indien beschikbaar). Ideaal toch?

Datum van verblijf: juni 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank PeterDJL
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 augustus 2021

Lekker ontbijt en diner, mooie ligging, mooie kamers. Mooie wellness en super dat iedereen eigen ligbed met parasol heeft. Vriendelijk personeel , zeer mooie ligging aan het gardameer. Kortom een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank mdix2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 juli 2021

super hotel. komen hier al vele jaren en zijn telkens weer verheugd om hier aan te komen.
vriendelijke bediening, top service....lokatie is super met het mooiste uitzicht aan het gardameer
Nog beter is om het zelf te komen ontdekken !!!!

Datum van verblijf: juni 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Companion39464916274
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Du Lac Limone Management, Proprietario van Hotel Du Lac, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2021
Google-vertaling

Dear Guest,
We thank you for your wonderful review. We are happy to know that you enjoyed your holidays and look forward to welcoming you again.
Direzione HOTEL DU LAC & WELLNESS HARMONY

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2021

Heerlijk hotel, vriendelijke bediening fantastisch eten. minpuntje de kamer die wij hadden, tuinzicht, was echt heel gehorig. Eigen parkeerplaats eigen ligbed in de tuin perfecte uitvalsbasis voor wandelingen. Dorp op 10 min lopen.

Datum van verblijf: mei 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ellen869
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Du Lac Limone Management, Proprietario van Hotel Du Lac, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2021
Google-vertaling

Dear Guest,
We thank you for your wonderful review. We are happy to know that you enjoyed your holidays and look forward to welcoming you again.
Direzione HOTEL DU LAC & WELLNESS HARMONY

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2020

We waren ten eerste heel blij dat weer op vakantie mochten. We zijn al eerder in Limone geweest en je zag nu duidelijk de gevolgen van de Covid-19 crisis. Sommige hotels waren al dicht of zijn misschien nooit open gegaan voor het seizoen. Gelukkig was hotel Du Lac open en hebben we daar ruim een week kunnen verblijven.

Het hotel is gericht op service, zo bieden ze aan je te helpen met de koffers en bij het uitchecken kregen we een flesje wijn mee. Kleine dingen maar wel fijn. Ook de ligging is uitstekend, direct aan het meer en in de buurt van Limone.

De informatievoorziening bij het inchecken en het wisselen van de kamer verliep niet zo soepel. Wij kregen de dag na het inchecken een andere kamer, bij het wisselen gaf de man achter de receptie aan dat hij naar het zwembad zou komen. Na een paar uur zijn we zelf maar gaan vragen of de kamer al klaar was. Vervolgens stuurde hij ons naar onze kamer om de koffers te halen. Daar aangekomen waren de koffers al weg naar onze nieuwe kamer. Ook zagen we bij het zwembad wel heel veel mensen met dezelfde handdoek, bleek dat bij de kamer te horen. Moesten we ook zelf naar vragen.

Kleine tip: Als je ergens komt waar je nooit bent geweest is het fijn als alles even wordt uitgelegd, dan hoef je daar verder niet meer over na te denken.

In het grotere geheel zijn het kleine dingen en het was vooral heel postief. Ten eerste is het terrein fantastisch onderhouden, alles is schoon en netjes. Ten tweede is het personeel achter de bar en in het restaurant hartstikke vriendelijk. Iedereen die met gasten werkt spreekt redelijk engels en duits. Het ontbijt was goed, voldoende keuze en het liep heel soepel. Ook de hotelbar was gezellig druk, dat is lang niet altijd zo. Het hielp dat de barman heel vlot was met de service. Ten derde was de kamer keurig schoon en netjes en wordt alles dagelijks bijgehouden. Elke ochtend kwam de schoonmaakster, werd het bed opgeklopt en kregen we schone handdoeken. Ten vierde hebben alle kamers genummerde ligbedjes aan het zwembd, dat voorkomt het handdoekje leggen waar iedereen een hekel aan heeft. Elke dag kun je dan rustig opstarten en gewoon naar je bedje lopen.

Al met al hebben wij het heel leuk gehad en kunnen we het iedereen aanraden om hier te boeken.

Datum van verblijf: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank robvk2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Du Lac Limone Management, Proprietario van Hotel Du Lac, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 december 2020
Google-vertaling

Dear Guest, thank you very much for this detailed review. Thank you especially for the time you spent describing the hotel to the readers, this is very much appreciated. We hope to see you next year too. Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken