We waren ten eerste heel blij dat weer op vakantie mochten. We zijn al eerder in Limone geweest en je zag nu duidelijk de gevolgen van de Covid-19 crisis. Sommige hotels waren al dicht of zijn misschien nooit open gegaan voor het seizoen. Gelukkig was hotel Du Lac open en hebben we daar ruim een week kunnen verblijven.
Het hotel is gericht op service, zo bieden ze aan je te helpen met de koffers en bij het uitchecken kregen we een flesje wijn mee. Kleine dingen maar wel fijn. Ook de ligging is uitstekend, direct aan het meer en in de buurt van Limone.
De informatievoorziening bij het inchecken en het wisselen van de kamer verliep niet zo soepel. Wij kregen de dag na het inchecken een andere kamer, bij het wisselen gaf de man achter de receptie aan dat hij naar het zwembad zou komen. Na een paar uur zijn we zelf maar gaan vragen of de kamer al klaar was. Vervolgens stuurde hij ons naar onze kamer om de koffers te halen. Daar aangekomen waren de koffers al weg naar onze nieuwe kamer. Ook zagen we bij het zwembad wel heel veel mensen met dezelfde handdoek, bleek dat bij de kamer te horen. Moesten we ook zelf naar vragen.
Kleine tip: Als je ergens komt waar je nooit bent geweest is het fijn als alles even wordt uitgelegd, dan hoef je daar verder niet meer over na te denken.
In het grotere geheel zijn het kleine dingen en het was vooral heel postief. Ten eerste is het terrein fantastisch onderhouden, alles is schoon en netjes. Ten tweede is het personeel achter de bar en in het restaurant hartstikke vriendelijk. Iedereen die met gasten werkt spreekt redelijk engels en duits. Het ontbijt was goed, voldoende keuze en het liep heel soepel. Ook de hotelbar was gezellig druk, dat is lang niet altijd zo. Het hielp dat de barman heel vlot was met de service. Ten derde was de kamer keurig schoon en netjes en wordt alles dagelijks bijgehouden. Elke ochtend kwam de schoonmaakster, werd het bed opgeklopt en kregen we schone handdoeken. Ten vierde hebben alle kamers genummerde ligbedjes aan het zwembd, dat voorkomt het handdoekje leggen waar iedereen een hekel aan heeft. Elke dag kun je dan rustig opstarten en gewoon naar je bedje lopen.
Al met al hebben wij het heel leuk gehad en kunnen we het iedereen aanraden om hier te boeken.