Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 104
Hotels.comUS$ 104
TripadvisorUS$ 104
eDreams
PricelineUS$ 104
StayForLongUS$ 137
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (587)
Beoordelingen filteren
587 resultaten
Waardering van reizigers
159
228
128
44
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
159
228
128
44
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 587 beoordelingen
Beoordeeld op 9 augustus 2018

We zijn 5 jaar geleden al eens in Royal Village geweest en door de aardige mensen toen, hadden we nu het gevoel om nog eens te gaan. Echter is bij mijn vrouw een paar jaar terug coeliakie vast gesteld, dus een strikt glutenvrij dieet is noodzakelijk. Een lopend buffet wordt dan ook vaak Russisch Roulette genoemd. Maar alles is in de twee weken dat wij er geweest zijn zonder dieet problemen verlopen. En mijn vrouw is zeer gevoelig voor sporen van gluten, dus dat is echt de verdienste van de Metre (Giuseppe) en de Chef (Christiano) en de rest van het keuken personeel. We hebben leuk contact gehad met hen om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Want naast mijn vrouw, moest ook mijn dochter een aangepast dieet hebben (Glutenvrij en koe melk eiwit vrij). Dit betekende dat ze voor mijn kleine meid, een andere ijsje gingen halen, zodat ook zij een toetje had. Helemaal super!

Wij hadden online gelezen dat de kamers van Villa Blumen nieuwer en luxer zijn, dus hadden zij hier met boeken specifiek om gevraagd. De kamers zijn modern en erg netjes. Enige twee puntjes van kritiek zijn dat gevaarlijk uitziende stapelbed/bank. Echter heeft deze de hele vakantie stabiel overeind gestaan met onze 9 jarige zoon bovenop. Verder was de douch cabine erg fijn, maar leek hij lek waardoor we een extreem natte vloer hadden in de badkamer.

Animatie team was voor de kinderen geweldig, ze hebben zich prima vermaakt.

Wij komen in ieder geval een keer terug.

Kamertip: Villa Blumen is wat nieuwer maar ligt iets meer achteraf. (is daardoor wel lekker rustig)
Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Eric v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 juni 2018 via mobiele applicatie

We zijn net gearriveerd maar eerste indruk is geweldig nette ontvangst .we werden naar ons hotel kamer begeleid met uitleg van waar alles zich bevond .eten kan ik nog niks over zeggen maar word vervolgd

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 101tedm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 oktober 2017 via mobiele applicatie

Wij zijn zeer tevreden met onze keuze, wij hebben echt een ongelooflijke vakantie achter de rug! De omgeving is prachtig! Je kijkt uit op het meer vanop je balkon, een ongelooflijk rustgevend gevoel. De service van het hotel was echt uitstekend, als iets kapot was,werd dit praktisch onmiddellijk opgelost, vragen werden beantwoord, hulp werd geboden... echt niks over te zeggen! Het all in buffet was wat je hiervan kan verwachten, 's avonds steeds ruime keuze en altijd een stuk vlees of vis die ter plaatse gesneden werd, echt lekker! Het ontbijt en middagmaal was praktisch elke dag hetzelfde, maar door de ruime keuze kon je zelf afwisselen. De kamer was niks speciaal, maar alles wat je nodig hebt, was aanwezig. Als ik 1 minpuntje mag aanhalen is het dat er 's avonds niet altijd nog warm water was. Voor de rest willen wij ongelooflijk graag nog eens terugkeren!

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank BirgittaD70
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 september 2017 via mobiele applicatie

Wij zijn 2 dagen eerder naar huis gekomen.
Elke dag hetzelfde vreselijke eten, we kregen op de duur walgingen bij de geur ervan.
Tegels in het kinderbadje waren los en de cement dreef los in het badje.
Het water van de kinderbadjes is ijskoud.
De verschillende zwembaden liggen ook niet bijeen, voor de 2 kleinere zwembaden moet de straat overgestoken worden en een stukje verder gewandeld te worden.
Indien je aan het grote zwembad zit, kan je niet bij de drankautomaat en dien je de straat over te steken om een simpel glas water te halen!
Badstop werkte niet van het bad.
Mieren op de kamer die snachts op bezoek kwamen in bed.
We hadden geboekt voor 2 volwassen 2 kids en een baby, toen we daar arriveerden kregen we een kamer van 4 en werd ons verteld dat we 8€/dag dienden te betalen voor de huur van een babybed indien we dit wensten(8€x10 dagen=80€)
De kamers zijn ouderwets en lelijk.
All-in is geen all-in, er staat een automaat met water limonade, namaakcola,spuitwater, bier en wijn...wil je iets anders drinken->dan moet je ervoor betalen, ijsjes enzo is betalen, alsook sluiten ze de automaten om 18u af en wil je nog wat drinken vb water, dan moet je betalen voor een glas water!
Alsook staat er op de kamer niks van water, er mag ook niks gevuld worden aan de automaat voor op de kamer.
En dan nog het onbeschofte onbeleefde arrogante personeel...enkel de poetsdienst en sommige van het restaurantpersoneel waren vriendelijk.
Nog een geluk dat de streek zo prachtig is of we waren de eerste dag al terug vertrokken...
Onze slechtste vakantie ooit...

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank lynneelrebecca
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 augustus 2017

De kamers zijn wat te klein en wat ouderwets. Maar onze kamer had een heel leuk terras met mooi uitzicht. Bij ons was de kamer helemaal niet proper bij aankomst: overal stof en niet gestofzuigd en nog vingers op spiegel van vorige bezoekers. Wij zijn gaan reclameren en blijkbaar was er ergens een probleem bij het poetspersoneel. Een kleine 10 min later was er al een poetsvrouw om onze kamer nu goed te poetsen. Voor de rest van de vakantie is de kamer goed gepoetst.
De rest van het hotel is eigenlijk heel proper.
Het eten in het hotel is lekker. Er is voldoende variatie voor iedereen. Maar wij miste soms wat afwisseling: geen puree, 1x frietjes maar, tiramisu, pannekoeken,...
Het hotel is helemaal niet geschikt voor mensen die moeilijk te been zijn of mensen met buggy. In onze blok was geen lift, enkel veel trappen. En het hotel ligt op een hele steile berg en toch 10 minuten wandelen naar centrum is.
Er is animatie voor volwassenen maar enkel een zanger/zangeres die aantal keren per week komt zingen. Misschien ook eens een show voorzien?
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
De all in is maar tot 18u en bij het avondeten is de drank inbegrepen. Daarna moet je zelf de drank betalen. Maar dat is een keuze die je zelf maakt of je graag nog even in de bar zit en zelf je eigen drankje betaalt.
Het hotel beschikt over 2 heerlijke zwembaden met een prachtig uitzicht en een indoor zwembad met bubbelbab. Onze zoon heeft zich hier heerlijk geamuseerd.
Wij hadden eigenlijk hier een redelijke goede vakantie. Prijs/kwaliteit was het in orde. En daar moet je soms de kleine mindere kantjes voor bijnemen.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 55iemand
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken