Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 154
Volledig restitueerbaar voor 07-06-23
Expedia.com
US$ 154
Volledig restitueerbaar voor 08-06-23
Trip.com
US$ 116
Volledig restitueerbaar voor 03-06-23
Hotels.comUS$ 154
StayForLongUS$ 137
PricelineUS$ 150
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (572)
Beoordelingen filteren
572 resultaten
Waardering van reizigers
181
200
122
39
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
181
200
122
39
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 572 beoordelingen
Beoordeeld op 26 september 2015 via mobiele applicatie

Oud hotel! Onze kamer was gigantisch muf en lag helemaal boven aan. Badkamer stonk enorm naar riolering. Een melding hiervan gemaakt en we kregen een andere kamer. Service was dus prima. Maar het hotel heeft heel hard een opknapbeurt nodig!! Prijs-kwaliteitverhouding is slecht! Veel te duur voor wat ze bieden!Zwembaden zijn wel mooi. Ligging is prima met een mooi uitzicht over het meer. Maar wij komen hier zeker niet meer terug!!

Datum van verblijf: september 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank annetteannetjev
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 juli 2015

Dit hotel is netjes,maar sterk verouderd.de kamer was zuiver,maar het bedlinnen en de meubels hadden hun beste tijd gehad.aan de kamer was een groot gezamenlijk terras,er was dus weinig privacy,het uitzicht was wel prachtig.ook vanuit de 2 zwembaden,de bar en het restaurant had je een prachtig uitzicht op het meer.het centrum lag op een kwartiertje stappen vh hotel,er was wel een pendelbusje.het ontbijt en avondeten waren in buffetvorm.er was keuze genoeg,maar alles was erg Duits getint.drank was inbegrepen bij het eten,ook was er koffie,cake en fruit om 16h.het hotel is prima gelegen voor uitstappen bv naar Verona.er was een parkeergarage,de plaatsen waren eerder beperkt.er was airco voorzien op de kamer,deze maakte zoveel lawaai dat je bijna niet kon slapen.

Kamertip: Probeer een gerenoveerde kamer te reserveren.
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank is593
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 juni 2015

Het is een Leuk hotel. De ligging is mooi, je kijkt doordat het wat hoger ligt mooi op het dorp en het meer. Het zijn allemaal bijgebouwen aaneengeschakeld. We hadden een ruime kamer. Je kon ter plaatse boeken voor diner in buffetvorm. Genoeg keus! Vriendelijk personeel.

Kamertip: Konden niet kiezen
Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hennyka
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 juni 2015 via mobiele applicatie

We hebben een fijn verblijf gehad in Hotel Cristina. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet. Ook kun je hier 's avonds lekker dineren voor een klein prijsje een lopend buffet. 's Middags tussen 16.00 - 17.00 uur gratis tea time met cake en koek. Kortom, prima verblijf gehad!

Datum van verblijf: juni 2015
Bedank Roxleb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 augustus 2009

De service van het hotel was goed. de kamer die we hadden was zeer ruim, ook de badkamer, maar deze had een groot raam met een doorzichtig gordijn de mensen op het dak terras konden je zien douchen dit was minder. Ontbijt buffet was goed. Het uitzicht op het gardameer vanuit de kamer was prachtig. 1 groot minpunt vonden wij dat 1 van de zwembaden erg vies was, maar dit was wel het zwembad waar de kinderen konden spelen. prijs kwaliteit verhouding vond ik toch wel iets minder. Wij waren hier maar 2 nachten daarvoor was het prima, maar ik zou er geen 14 dg willen zitten.

Datum van verblijf: augustus 2009
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank kwientje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken