Ondanks dat het een wat verouderd hotel is zijn wij (ik en mijn vriendin) zeer positief verrast door dit hotel. De kamers wat gedateerd, maar wel onwijs net en schoon. Prachtig uitzicht vanaf het balkon!
Aantal minpunten:
- Handdoek leggende mensen bij het zwembad, om half 10 niemand te bekennen aan het zwembad maar wel overal een handdoek.
- Wij sliepen in kamer 124 en hadden ās ochtends veel last van de schuivende stoelen in de ontbijtzaal.
- Redelijk gehorige kamers waardoor je ās avonds en ās ochtends last kan hebben van je buren (of zij van jou).
Pluspunten:
- Zonder uitzondering een enorm aardige en zeer behulpzame staff, zeker Vincenzo was voor ons een absolute meerwaarde tijdens ons verblijf tijdens het ontbijt en elke middag bij de lunch in het restaurant waar ze heerlijke gerechten serveren.
- Zeer goed en uitgebreid ontbijt (zeker voor Italiaanse begrippen), veel keuze.
- Uitstekende parkeergelegenheid, zowel buiten (gratis) maar ook in de garage tegen een kleine vergoeding per dag.
- Heerlijk/ruim zwembad met mooi uitzicht.
- Loopafstand (10 min) van het centrum (iedereen die hiervoor de auto heeft gepakt of klaagt is in mijn ogen oud of ontzettend lui).
Al met al aan te raden voor iedereen die op zoek is naar een leuk hotel in Limone!Meer
- Zwembad
- Restaurant