We zijn hier twee nachten verbleven om uit te rusten na een drukke roadtrip door noord italiƫ. Het hotel is dan ook perfect om enkele dagen rustig aan het zwembad te liggen en 's avonds even tot het meer te wandelen.
De kamers zijn proper, maar niet geweldig groot of mooi. Ik zou wel zeker aanraden om iets extra te betalen voor een kamer met zicht op het meer. Je hebt dan een prachtig balkon waar je 's avonds kan genieten van een prachtig uitzicht.
Het zwembad is zalig, het was er niet druk en we hadden altijd ligstoelen, ondanks dat het toch begin juli was toen we er verbleven. Het hotel heeft naast het zwembad ook een mooie tuin en een groot terras. De bar van het hotel is prima en voor 6 euro hadden we twee wijntjes die tot aan het zwembad gebracht werden.
Het onbijt is goed en voldoende, maar voor avondeten kan je beter een van de zaakjes in de buurt opzoeken. Als je de achteruitgang van het hotel neemt (rechts van het hotel) en dan 50 meter bergop wandeld kom je bij de ingang van een prima pizzeria.
Het stadje zelf is best wel een eindje stappen, dus we hebben steeds de auto genomen. Maar is ook op een half uurtje te voet te doen.
Het hotel heeft gratis parking en gratis wifi die goed werkt. Een beetje vreemd is wel dat je zelf moet gaan vragen voor een afstandsbediening voor de airco op je kamer. Die krijg je niet standaard, maar als er ernaar vraagt krijg je hem wel gratis mee.
Ik zie me geen twee weken in dit hotel verblijven maar voor enkele dagen is dit zeker een aanrader.