Heb in dit hotel samen met mijn vrouw 8d gelogeerd. Het is ons goed bevallen. Vriendelijke ontvangst en parking voorzien. Gratis boottocht naar Malcesine. Zeer propere kamer, wel kleine badkamer met zeepjes, douchegel, haardroger. Wel met tegelvloer wat dan weer de gehorigheid van de kamer luider maakt. Heeft ons niet echt gestoord maar toch.. Volgens mij aan te raden om een kamer op de 3de of 4de verdieping te nemen. Wij hadden kamer 212 met meerzicht van op het mooie terras met stoelen.
Het ontbijt was in buffetvorm met veel keuze aan brood, gebak, allerhande vleessoorten, kaas, ontbijtgranen, fruit, yoghurt, platte kaas, roereieren met spek of worstjes enz... Het heeft ons telkens gesmaakt. Voor het diner dat naar keuze voorafgegaan kon worden door een saladebuffet werd een menu voorgesteld van telkens 3 voorgerechten(2 pasta en 1 soep) en 3 hoofdgerechten (1 vlees, 1 vis en een koud gerecht). Telkens zeer smakelijk gegeten. EƩn keer werd er een Italiaanse avond georganiseerd met zeer lekker gerechten en sfeermuziek. Een topavond. Er waren telkens ook zeer attente obers. Tussen 3-4u in de namiddag was er koffie en gebak. Koffie is wel uit een machine maar drinkbaar alsook het zogezegde fruitsap.
Er zijn een 130-tal kamers maar omdat die verspreid liggen over een 3-tal gebouwen lijkt het er op dat er nooit veel volk aanwezig is. Er zijn ook een drietal zonneterrassen waarvan 1 bij het openluchtzwembad. Er is ook een heerlijk binnenzwembad met bubbelbad. Ja, het hotel is ons goed bevallen en indien we nog naar het Gardameer zouden gaan zullen we er zeker terug keren. Wifi is wel gratis maar niet top. Prijs-kwaliteit ok in een al iets ouder hotel.