StayForLong
eDreams
Beoordeeld op 3 oktober 2018

Keurig hotel op een goede locatie. Diverse gebouwen waar een diversiteit aan kamers is.
Mooie centrale eetzaal met een ruime keus aan eten.
Omgeving is goed geschikt voor het maken van uitstapjes voor elk wat wils

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 24 augustus 2017

Eenvoudig maar goed hotel gelegen aan het Gardameer.
Kamers zijn heel proper en alles is aanwezig maar zijn wat aan de kleine kant.
Super vriendelijk en behulpzaam personeel.
Het ontbijt was prima.
Het avondmaal was een keuzemenu en viel wel mee al was het soms wat weinig.

Kamertip: kamer met zicht over het Gardameer vragen is echt de moeite waard!
Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 12 augustus 2017 via mobiele applicatie

Hotel iDeal bestaat uit een aantal losstaande gebouwen (ieder met eigen "villa" naam). Receptie is vriendelijk en meertalig. Parkeer gelegenheid is enigzins beperkt en ook wat krap op elkaar. Hotel ademt de sfeer van de jaren 70 uit. Veel bruin en oranje, erg retro en zeker aan een opfris beurt toe. Ligbedden en parasols tegen symbolische betaling van 1€ per dag, wel gratis handdoeken (dagelijks te wisselen bij het zwembad). Restaurant bied goede kwaliteit eten, zeer ruim gesorteerd ontbijt buffet, diner op basis van keuze menu's en salade buffet. Al met al goede kwaliteit maar naar mijn mening is 4 sterren te hoog gewaardeerd. 3+ maximaal. Als de kamers gemoderniseerd (en wat groter) zouden zijn zou dat zeker een plus zijn

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 24 augustus 2016

Prachtig hotel, mooie ligging aan het meer, wij waren hier half juli en verbleven een weekje in het hotel hoofdgebouw (er zijn ook meerdere villa's). Kamer prima, airco, minibar, balkon (klein) met zijdelings meerzicht, ondergrondse garage voor slechts 4 euro per dag.
Je kan er heerlijk uitgebreid buiten ontbijten, avondeten lekker 4 gangen diner met ruime keuze...... zwembad gelegen aan het meer en ook nog een hoger gelegen zwembad....ligstoelen tegen spotprijs nl 2 ligstoelen met parasol en tafeltje voor slechts 1 euro per dag, kan je voor je hele verblijf reserveren geen probleem met vroeg handdoeken leggen.... handdoek service aan zwembad.....langs het meer ben je nog op geen 10 minuten in Limone centrum heerlijk, je kan zelfs langs de weg naar daar wandelen op het voetpad.....wij hebben hier een heerlijke week achter de rug.

Kamertip: Hoofdgebouw 2 persoonskamer met balkon met zijdelings meerzicht. Kamers in villa's ideaal voor meer ruimte voor gezinnen met kinderen
Datum van verblijf: juli 2016
Beoordeeld op 29 september 2015

Begin september hebben we 5 dagen verbleven in Hotel IdƩal.
Goede ontvangst, vriendelijk personeel.
We hebben gekozen voor de formule Kamer/ontbijt.
Nette verzorgde kamer, ruime badkamer met goede douche.
Airco werkte goed.
Iedere morgen uitgebreid buffet. voor elk wat wils.
Wifi werkte heel goed.

Datum van verblijf: september 2015