Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
StayForLong
Algotels
Booking.com
Priceline
alle 7 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (197)
Beoordelingen filteren
197 resultaten
Waardering van reizigers
100
66
20
8
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
100
66
20
8
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 197 beoordelingen
Beoordeeld op 24 augustus 2016

Prachtig hotel, mooie ligging aan het meer, wij waren hier half juli en verbleven een weekje in het hotel hoofdgebouw (er zijn ook meerdere villa's). Kamer prima, airco, minibar, balkon (klein) met zijdelings meerzicht, ondergrondse garage voor slechts 4 euro per dag.
Je kan er heerlijk uitgebreid buiten ontbijten, avondeten lekker 4 gangen diner met ruime keuze...... zwembad gelegen aan het meer en ook nog een hoger gelegen zwembad....ligstoelen tegen spotprijs nl 2 ligstoelen met parasol en tafeltje voor slechts 1 euro per dag, kan je voor je hele verblijf reserveren geen probleem met vroeg handdoeken leggen.... handdoek service aan zwembad.....langs het meer ben je nog op geen 10 minuten in Limone centrum heerlijk, je kan zelfs langs de weg naar daar wandelen op het voetpad.....wij hebben hier een heerlijke week achter de rug.

Kamertip: Hoofdgebouw 2 persoonskamer met balkon met zijdelings meerzicht. Kamers in villa's ideaal voor meer ruimte voor gezinnen met kinderen
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Manami70
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 september 2015

Begin september hebben we 5 dagen verbleven in Hotel Idéal.
Goede ontvangst, vriendelijk personeel.
We hebben gekozen voor de formule Kamer/ontbijt.
Nette verzorgde kamer, ruime badkamer met goede douche.
Airco werkte goed.
Iedere morgen uitgebreid buffet. voor elk wat wils.
Wifi werkte heel goed.

Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 369geertw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 september 2014

Waren hier met met twee gezinnen.
Voldoende ruime kamer.Ontbijt goed en je kon buiten op het terras eten.
Avond eten op zijn Italiaans.Goed,maar wie altijd spreekt over die geweldige Italiaanse keuken moet ik toch nog tegen komen?niet alleen hier maar in gans Italie
Rustig en prachtig gelegen aan het meer.Mooie bar waar je op de middag iets lekker kon eten.
Kom zeker terug

Kamertip: Rechtstreeks reserveren
Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ghislain g
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 augustus 2014

Nadat we vorig jaar een kamer geboekt hadden in "villa Marylin", hebben we dit jaar een kamer geboekt in "villa Linda" (Marylin was volgeboekt). Het verschil is enorm, deze (familie?)kamer was veel te klein voor 2 volwassenen en 2 kinderen van 14 & 15 jaar en had veel te weinig opbergplaats. De grote kleerkast had geen enkel schap zodat de kinderen hun kleding moesten wegtassen in schuiven en wij onze valies in de kast als schap gebruikten. De kinderen sliepen in een stapelbed. We hadden 2 parasols en 4 bijbehorende stoelen gereserveerd, maar de tweede dag had iemand één parasol aan het andere eind van het zwembad gaan zetten. Voor de rest blijft het een goed hotel met vriendelijk personeel en lekker eten. Wel een beperkt aantal (gratis) parkeerplaatsen.

Kamertip: Kamers in villa Marylin zijn beter dan de rest en met zicht op het meer zeker de moeite.
Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank R J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 juli 2014

Prachtig gelegen aan het meer. Mooie kamers. Zeer lekker eten. Ruim en overvloedig ontbijt
In feite is het een groot domein met verschillende blokken en met alle voorzieningen.
Voor gezinnen met kleine kindjes is er een aparte speelwei, speeltuin aanwezig.
Het complex staat in het teken van de vertroeteling van de gasten.
Opm :
- restaurant is open van 19,00-20,30 uur, stel uw dagprogramma zo af dat jen ten laatste om 19,15 aan tafel kan gaan. Laat komen eten wordt niet zo geapprecieerd,
- parkeren : er zijn verschillende parkings, maar in het hoogseizoen toch nog niet genoeg,
best reserveer je een parkeerplaats in de garage bij uw boeking

Kamertip: Kamer nr 512 in blok Marylin = super
Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Pierre2807
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken