Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Vio.com
Algotels
StayForLong
Booking.com
alle 7 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (197)
Beoordelingen filteren
197 resultaten
Waardering van reizigers
100
66
20
8
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
100
66
20
8
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 197 beoordelingen
Beoordeeld op 29 september 2015

Begin september hebben we 5 dagen verbleven in Hotel Idéal.
Goede ontvangst, vriendelijk personeel.
We hebben gekozen voor de formule Kamer/ontbijt.
Nette verzorgde kamer, ruime badkamer met goede douche.
Airco werkte goed.
Iedere morgen uitgebreid buffet. voor elk wat wils.
Wifi werkte heel goed.

Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 369geertw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 september 2014

Waren hier met met twee gezinnen.
Voldoende ruime kamer.Ontbijt goed en je kon buiten op het terras eten.
Avond eten op zijn Italiaans.Goed,maar wie altijd spreekt over die geweldige Italiaanse keuken moet ik toch nog tegen komen?niet alleen hier maar in gans Italie
Rustig en prachtig gelegen aan het meer.Mooie bar waar je op de middag iets lekker kon eten.
Kom zeker terug

Kamertip: Rechtstreeks reserveren
Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ghislain g
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 augustus 2014

Nadat we vorig jaar een kamer geboekt hadden in "villa Marylin", hebben we dit jaar een kamer geboekt in "villa Linda" (Marylin was volgeboekt). Het verschil is enorm, deze (familie?)kamer was veel te klein voor 2 volwassenen en 2 kinderen van 14 & 15 jaar en had veel te weinig opbergplaats. De grote kleerkast had geen enkel schap zodat de kinderen hun kleding moesten wegtassen in schuiven en wij onze valies in de kast als schap gebruikten. De kinderen sliepen in een stapelbed. We hadden 2 parasols en 4 bijbehorende stoelen gereserveerd, maar de tweede dag had iemand één parasol aan het andere eind van het zwembad gaan zetten. Voor de rest blijft het een goed hotel met vriendelijk personeel en lekker eten. Wel een beperkt aantal (gratis) parkeerplaatsen.

Kamertip: Kamers in villa Marylin zijn beter dan de rest en met zicht op het meer zeker de moeite.
Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank R J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 juli 2014

Prachtig gelegen aan het meer. Mooie kamers. Zeer lekker eten. Ruim en overvloedig ontbijt
In feite is het een groot domein met verschillende blokken en met alle voorzieningen.
Voor gezinnen met kleine kindjes is er een aparte speelwei, speeltuin aanwezig.
Het complex staat in het teken van de vertroeteling van de gasten.
Opm :
- restaurant is open van 19,00-20,30 uur, stel uw dagprogramma zo af dat jen ten laatste om 19,15 aan tafel kan gaan. Laat komen eten wordt niet zo geapprecieerd,
- parkeren : er zijn verschillende parkings, maar in het hoogseizoen toch nog niet genoeg,
best reserveer je een parkeerplaats in de garage bij uw boeking

Kamertip: Kamer nr 512 in blok Marylin = super
Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Pierre2807
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 augustus 2013

We zijn begin juli naar hotel Ideal in Limone Gardameer Italië geweest. Het hotel bestaat uit kleine gebouwen met beperkt aantal kamers. Daardoor is er weinig last van storend nachtlawaai. Wij ( man en dochter van 17 jaar ) logeerden in een mooie, ruime, vernieuwde kamer. De kamer was piccobello in orde, heel netjes. Sommige kamers hebben meerzicht, anderen niet. Maar steeds is het vanop een afstandje, geen enkele kamer ligt meteen aan het meer. Het ontbijt is prima, voor elk wat wils. Het avondeten is verzorgd, maar het moet vooruit gaan. Het gebeurt vaak dat je op een uurtje het restaurant verlaten hebt, na een 4-gangenmenu ! Ons hondje mocht niet mee in het restaurant, zelfs niet op het terras. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, zowel aan het onthaal, het restaurant en het onderhoudspersoneel. Er is gratis internet ( code vragen aan het onthaal, zonder probleem ), maar er staat maar 1 PC. Wanneer je zelf een I-pad of laptop mee hebt, kan je aan het onthaal probleemloos internet gebruiken. Bij aankomst vertelden ze ons dat er internet was op elke kamer, maar door het onweer van de voorbije nacht er problemen waren en dat deze snel opgelost zouden zijn. Maar zelfs op onze laatste verblijfsdag was er nog steeds geen internet op kamer. De airco op de kamer werkt meer dan 100 % ! De bedden zijn van héél goede kwaliteit !!! Vanuit Limone kan je heel mooie bootuitstappen maken met de boot, aan de kaai ( in het centrum van Limone ) staan elke dag mensen die uitleg geven. Voor een hele daguitstap met de boot naar Garda is het aan te raden te reserveren. Ga op tijd naar de boot, wie eerst is, kan plaats op boot kiezen.

Datum van verblijf: juli 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank Kristien D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken