Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (439)
Beoordelingen filteren
439 resultaten
Waardering van reizigers
304
88
26
11
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
304
88
26
11
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 439 beoordelingen
Beoordeeld op 19 augustus 2021

Zalig hotel dat mooi ingericht is en rust uitstraalt. Het personeel doet alle moeite om het je naar de zin te maken zonder opdringerig te zijn. Mooi zicht vanaf het zwembad en er staan altijd wel bedjes ter beschikking. Prachtige tuin. Bij halfpension geniet je elke dag van een hoogstaand viergangenmenu, goed uitgebalanceerd zodat je genoeg hebt, maar niet overvol zit. Kortom, in dit hotel geen ergernissen , alleen pure ontspanning. Veel inspanningen gedaan om covidmaatregelen te nemen zonder dat je er als gast nadeel van ondervindt.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank dannyeE6051ZK
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 september 2020 via mobiele applicatie

Personeel lui en matig vriendelijk,meermaals zelfde moeten vragen aan tafel tijdens het ontbijt alvorens ze het uiteindelijk brachten.Er kan niet gegeten worden(broodje) aan het zwembad,even later krijgt een koppel hun lunch aan zwembad opgediend..??Receptie onvriendelijk,totaal niet behulpzaam en doet geen enkele moeite om twee verloren,reeds betaalde nachten op één of andere manier deels terug te betalen of te voucheren..Wij gaan niet terug!!

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank SaskiaD493
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 september 2020 via mobiele applicatie

Familie hotel, modern/chique ingericht en lijkt onlangs vernieuwd. Hoge afwerkingsgraad en mooie materialen als marmer, glas en chrome. Persoonlijke 5***** service en Engels/Duits sprekend personeel. Alles zeer schoon en coronaproof. Persoonlijk hygiëne zakje op de kamer met mondkapjes en spray. Op loopafstand van een schattig dorpje aan het water. Als ik dan tips mag/moet geven dan wordt het detail werk als iets uitgebreidere snackkaart bij het zwembad, beter passende kunst in de kamer en deze ook minder knullig bevestigen dan aan een ketting met haakje. Dit in contrast met de afwerking die overal wel op hoog niveau is.
Samenvattend, ga er zeker nog een keer naar toe!!

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank 980josb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 augustus 2019 via mobiele applicatie

Gelukkig mogen wij nog een aantal dagen genieten in dit hotel. Van de receptie tot de kamers, vanher. Zwembad tot het restaurant dit is puur klasse. Het hotel ligt net boven het centrum en het is daarom ook rustig en onttrekt zich aan alle drukte. Het is hier heerlijk genieten aan een mooi zwembad met heerlijke bedden.

De kamer is ook zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Een goed bed en een mooie badkamer. De stijl met het marmer is echt Italiaans.

Absoluut een aanrader! Niet goedkoop maar meer dan de moeite waard om hier te verblijven.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank AZoutenbier
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 september 2018

onze kamer was ruim en werd elke dag netjes onderhouden. Het was 's nachts zeer stil en we hadden dus geen laatst van aanpalende kamers. Het hotel had een grote fitness
waar we gretig gebruik van maakten. De wellness was ok. Er waren tal van behandelingen tegen betaalbare prijzen. Wij waren op basis van halfpension in dit hotel. Er was een zeer ruime keuze om het ontbijt samen te stellen. Ook bij het diner was er steeds een keuze per gang uit 3 gerechten. Het eten was zeer lekker. Je kon heerlijk relaxen aan het zwembad. We zaten op loopafstand (10 minuutjes) van het stadje Limone. In de buurt is er ook de galerie die gebruikt werd in de james bondfilm "quantum of solace" Onlangs is er een fietspad geopend dat langs het Gardameer loopt.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Eddygeel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken