Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (350)
Beoordelingen filteren
350 resultaten
Waardering van reizigers
237
73
20
10
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
237
73
20
10
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 350 beoordelingen
Beoordeeld op 20 oktober 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel is al zijn sterren dubbel en dwars waard. Kwamen hier 's avonds laat omdat ons appartement krioelde van de ongedierte, hadden gelukkig een kamer over en veel begrip voor onze situatie. Kwamen in een 'elegant room' terecht met zicht op een prachtig verlicht en verwarmd zwembad. Volgende ochtend uitstekend ontbeten, indoor pool en parkeerfaciliteiten (gratis) maken het met de vriendelijkheid van het personeel helemaal af. Zeker een aanrader voor bezoekers aan het Garda Meer!!

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Rutger D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel is zeker een 5* waard. Alleen de badkamer is verouderd, je doucht bijvoorbeeld in bad met nog verouderde tegels. WiFi werkt maar niet super. Ligging hotel perfect, 10 min lopen naar het stadje wat in de avond wel lekker is. Zeker een aanrader dit hotel! Super ontbijt!

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank elsemiekkuijpers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2016 via mobiele applicatie

Zeer mooi hotel. Lekker aan het Gardameer gelegen. Zeer rustig met een goed ontbijt. Een zwembad en ruimschoots parkeer gelegenheid. Het hotel bied een prachtig verblijf aan om er ruimschoots te genieten van de pracht en praal van de plaatsen aan het Gardameer. Met de boot ben je binnen enkele minuten in garda, riva, malscesine

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank CyberZorro
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2015 via mobiele applicatie

Dit is totaal geen 5* waard . Airco functioneert niet .... Zeer verouderd hotel ..... Oude kamers , verouderde badkamer met roze tegels , Beetje uitzicht op Gardameer enkel als je op je terras staat , tapijt op de kamer , ouderwetse bar jaren 70 stijl

Datum van verblijf: juli 2015
Bedank Heidi M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHotelImperial, Direttore van Park Hotel Imperial - Centro Tao, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 november 2015
Google-vertaling

Liebe Heidi,

vielen Dank, dass Sie über uns auf Tripadvisor geschrieben haben und als Gast im Park Hotel Imperial waren.
Es tut mir wirklich sehr leid, dass Sie unser Hotel so negativ beurteilt haben. Ich kann mit dem, was Sie schreiben nicht übereinstimmen, weil wir jedes Jahr in die Instandhaltung unseres Hotels viel Geld und Zeit investieren. Jedes Jahr, wenn das Hotel geschlossen ist, führen wir sorgfältige Instandhaltungsarbeiten aus, bei denen wir auch die Bedürfnisse unserer Gäste berücksichtigen. Bei Ihrem nächsten Aufenthalt empfehle ich Ihnen, eine neue Junior Suite Design zu reservieren, die 2014 von Architekt Muzzati entworfen wurden und einen atemberaubenden Blick auf den See bieten. Die Einrichtung ist hell und modern.
Freuen dürfen Sie sich auch auf den neuen Jacuzzi Infinity Pool.
Und wir freuen uns darauf, Sie zu einem Aperitif in die neue Lounge-Bar einzuladen, die nächstes Jahr fertig sein wird.

Mit freundlichen Grüßen
Direktor
Luca Risatti

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2015

Het hotel heeft een prachtig zwembad (28 graden) en heerlijke jacuzzi (35 graden). Mooie kamers met een bijzonder stille en goed functionerende airco. Zeer schoon. Staf is vriendelijk en professioneel. Een beetje humor zou nog wel mogen.
Ontbijt en diner zijn goed; maar als je binnen eet is het interieur niet heel sfeervol.
We kregen wifi voor meerdere apparaten en wifi is zeer snel.
Heerlijk om 's avonds op het balkon te zitten op bijzonder goede stoelen.

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Evelyn A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken