Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 621
eDreamsUS$ 618
Vio.comUS$ 621
Agoda.comUS$ 617
ZenHotels.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (338)
Beoordelingen filteren
338 resultaten
Waardering van reizigers
156
105
40
20
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
156
105
40
20
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 338 beoordelingen
Beoordeeld op 6 oktober 2015 via mobiele applicatie

Prettig hotel, vriendelijk personeel, ontbijt uitstekend, mooi gelegen aan gardameer, parkeerplaats, wifi en mooi terras met ligstoelen aan het water, een ouder hotel, maar alles keurig verzorgd, iedere dag roomservice en nieuwe handdoeken

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 675wilmav
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HotelCapoReamol, Direttore generale van Hotel Capo Reamol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Mrs. Wilma, thank you for your kind review. We are happy to read that you appreciated the location and our service. We would be glad to welcome you back again. Best regards, the team of Hotel Capo Reamol

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2015

perfect hotel voor surfer en kite sufers , iets aan de verouderde staat aan het geraken . Het personeel is wel vriendelijk , behulpzaam en kunnen hun plan trekken in alle talen maar voor het ontbijt en avondeten mag men niet te lang wachten of er is kans dat er lege plaatsen zijn in het buffet . Het hotel wil een zekere status halen maar kan het niet altijd meer redden door zijn ouderdom .Sanitair en kamers zijn klein en dringend aan een opfrisbeurt toe. Hotel ligt vrij ver uit de buurt van dorp en is dus enkel bereikbaar met auto .

Kamertip: hogere verdieping in hoofdgebouw zijn het rustigst
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Eric F
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HotelCapoReamol, Direttore generale van Hotel Capo Reamol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2015
Google-vertaling

Dear Mr. Eric, thank you for your review and for praising the location. Our hotel is not new and has a long and interesting history behind it. We work continuously to improve our service also if some enhancements are not immediately visible. The town of Limone is 3 km far from our hotel and is reachable by foot and by bicycle alongside the pedestrian and bicycle way or 4 times a day with our shuttle bus. The bicycle rental and the shuttle bus service are for free. The hotel has a direct access to the Lake Garda and is built underneath the main road that's why you do not have to cross any road to reach the lake and why there isn't any traffic noise. That is the "price" for being a few kilometers far from Limone. We send you our best regards, the team from Hotel Capo Reamol

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2015

De kamer was lekker groot, er was airco. Het eten was heerlijk en de locatie was helemaal super. Zo'n prachtig uitzicht en heel windzeker voor windsurfen. Heerlijk rustig maar wel leuke plaatsjes in de buurt.

Kamertip: Kamer met uitzicht op het meer.
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank mechteld2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HotelCapoReamol, Direttore generale van Hotel Capo Reamol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2015
Google-vertaling

Dear Sirs, thank you very much for your review. We are happy to know that you enjoyed the location and that you spent a great time at Capo Reamol, surrounded from nature. We would be pleased to welcome you again. Best regards, the team of Hotel Capo Reamol

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2015

Geen 4 sterrenniveau,ontbijt was goed, Bij half pension aa ngeraden vroeg te gaan eten,daar er anders lege dienbladen zijn bij voorgerechtenbuffet,en worden niet meer aangevuld!Geen dessertbuffet zoals vermeld in brochure,wel een keuze,die alle dagen t'zelfde was!

Datum van verblijf: juni 2015
Bedank Lieve60
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HotelCapoReamol, Direttore generale van Hotel Capo Reamol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2015
Google-vertaling

Dear Mrs. Lieve, thank you for your review. We are sorry to read that you did not appreciate the daily menue that we offer our guests in half board and all the guests who like to eat: an appetizer chosed from the buffet, a first course (a choice of four), a second course (a choice of three) with the garnish of the day and a dessert. The appetizer buffet is refilled during dinner time and if at moment of your arrival there is not enough our staff is happy to bring you more. Desserts and cakes are served at the table after dinner. The menue of the day changes every day and is prepared following the Italian cooking tradition with many local products. Best regards, the Hotel Capo Reamol team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 februari 2014

In 2011 waren wij op vakantie aan het Gardameer en logeerden we in Capo Reamol. Het hotel was zijn 4 sterrenstatus totaal niet waard. De service was ondermaats, de kamers oud, de inrichting volledig uit de tijd. De hotel was enkel een paradijs voor surfers die blijkbaar weinig luxe verwachten. Voor families die de omgeving willen verkennen valt het echter tegen. Het eten was wel goed net als het zwembad. Groot voordeel was de privéparking. Nadeel: weinig info aan de balie en gebrekkige talenkennis van het personeel.

Datum van verblijf: juli 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Christian L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HotelCapoReamol, Public Relations Manager van Hotel Capo Reamol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juli 2014
Google-vertaling

Dear Mr. Christian,
Thank you for writing about your stay in our hotel. That’s wright, the building is not new but every year we work to improve the structure. Works done perhaps are not evident but they also contribute to let our customers feel well. Our hotel is not only for surfer or for guests who love water sports but also to relax, away from the busy city center and at the same time it is only 3 km far from it. The region offers many attractions to explore even for families. We would have gladly recommended you several attractions that could make you live a special holiday at the Lake Garda. Our staff speaks fluently English, German, Portuguese, Spanish and of course Italian.
Best regards
The Hotel Capo Reamol Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken