Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 209
Volledig restitueerbaar voor 04-10-23
Priceline
US$ 186
Volledig restitueerbaar voor 05-10-23
Vio.com
US$ 148
Volledig restitueerbaar voor 08-10-23
Hotels.comUS$ 209
Expedia.comUS$ 209
AlgotelsUS$ 201
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (939)
Beoordelingen filteren
939 resultaten
Waardering van reizigers
397
268
148
64
62
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
397
268
148
64
62
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 939 beoordelingen
Beoordeeld op 3 juli 2021 via mobiele applicatie

All inclusive hotel direct aan het meer. Wij verbleven in Villa Lucia, de kamer is oké maar aan een opknapbeurt toe. Afgebladderde verf en een airco die lekt als een gek. Het is gedateerd en niet top onderhouden. Geen vier sterren waard! Locatie is wel geweldig, uitzicht op het strandje en het meer.

All inclusive is te doen, maar erg beperkt. Zowel qua drank (wijn, bier, water, cola) en van b-kwaliteit. Maaltijden zijn niet slecht, maar weinig variatie en klein assortiment. Er is bijvoorbeeld geen bolletje ijs te krijgen.

Al met al een redelijk hotel voor een paar dagen maar zeker niet de prijs waard. Ze proberen alles zo goedkoop mogelijk te doen is onze indruk.

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jos_van_Engen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 juli 2020

Onze kamer bevond zich in een apart gebouw op het hoteldomein. Op zich had dat best een meevaller kunnen zijn: een rustige ligging, een olijfboomgaard voor de deur, weg van de drukte van het hotel maar toch alles op wandelafstand, je kon met de auto bijna tot voor de deur rijden en de auto kon daar geparkeerd worden.

Helaas werden wij bij het betreden van onze kamer meteen overvallen door een muffe geur; wellicht hadden deze ruimtes o.v. Corona een aantal maanden leeg gestaan. Wij sliepen in een kamer met daaraan gekoppelde badkamer.
De twee kinderen sliepen in een aparte kamer waar de zetel was omgevormd tot bed en waar nog een bijkomend bed geplaatst was. Ook aan deze kamer was een eigen badkamer verbonden. Zowel aan onze kamer als aan de kamer van de kinderen was er een terras. Ruimte was er meer dan genoeg. Er was tevens airco in de twee kamers.

De kamers waren echter niet meer van deze tijd: een sombere bruine vloer, kleerkasten uit grootmoeders tijd, een slordige afwerking, tekenen van slijtage en badkamers zonder verluchting met als gevolg dat er schimmel op de plafondplanchetten stond. Tevens woonden er in de kamer ook meerdere spinnen, waarvan de webben tijdens de hele duurtijd van ons verblijf zijn blijven hangen.

Wat de dagelijkse schoonmaak betreft mogen we dan weer niet klagen. Telkens we van het ontbijt terugkwamen, waren onze kamers gepoetst en kwam een geur van schoonmaakmiddel ons tegemoet. Het dagelijkse vervangen van handdoeken, opmaken van de bedden en het poetsen van badkamer en vloeren gebeurde dus zeker naar behoren. Alleen de "grote schoonmaak" (wegnemen van spinnenwebben aan de lampen en aan de muren, het wegnemen van stof op bepaalde plaatsen, ...) mocht eens gebeuren.

Wat het eten betreft speelde het Coronagebeuren een grote rol en dan heb ik het niet over het dragen van mondmaskers en de verplichte temperatuurmeting bij het binnenkomen van het restaurant. Aangezien men niet zelf mocht opscheppen, was één kant van het buffet ingenomen door mensen van de animatie die de gasten moesten bedienen. Blijkbaar werden zij hier ingezet aangezien hun animatieactiviteiten door Corona op een laag pitje stonden. Het was duidelijk dat dit niet het werk was waarvoor zij waren aangeworven. Terwijl men anders zelf bv. één sneetje kaas en één sneetje salami zou nemen, werden en er nu drie sneetjes kaas en 5 sneetjes salami op je bord neergekwakt. Wellicht belandt er nadien veel in de vuilbak. Een soort "maître" was er niet te zien, dus elke vorm van toezicht scheen te ontbreken. Enkel de warme gerechten werden opgeschept door keukenpersoneel, dat deze taak logischerwijze correcter uitvoerde. Wat dan weer storend was, was het feit dat twee koks dagelijks hun mondmasker onder hun neus droegen terwijl zij de gasten bedienden. Het eten was lekker maar het aanbod van warme gerechten was zeer mager.

Het Coronagebeuren scheen niet alleen in het restaurant een excuus te zijn om het aanbod te beperken en kosten te besparen. Ook elders op het domein was dit merkbaar: geen personeel aan de bar van het zwembad en aan de bar van het strand, bijgevolg geen snackaanbod op die plaatsen maar enkel zelfbedieningsautomaten voor drank, de bar aan het kinderzwembad was zelfs helemaal dicht (dus ook geen automaat), ... Ook was er geen mogelijkheid om bij vroege afreis te ontbijten, wat in normale tijden wel het geval is.

Ondanks de goede naam van het hotel was dit voor ons dus een teleurstellende ervaring. Wellicht zouden wij in niet-coronatijden en in een andere kamer hier een aangenamer verblijf gehad hebben. In die zin geef ik het hotel het voordeel van de twijfel.

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank GerryVerdy
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 juli 2020 via mobiele applicatie

Ondanks alle corona regels een goede vakantie gehad. Temperatuur meten voordat je het restaurant binnen gaat. Op verschillend plaatsen is een mondmasker verplicht wat 99% ook deed. Kamers waren proper en iedereen van balie personeel tot poetsvrouwen. Ook een pluim aan het animatie team die toch altijd klaar stonden. Het eten was ruim voldoende maar het was regelmatig aan de koude kant. Met bijna 60jaar op de teller was een bezoek aan het strand een avontuur op zich.

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Patrick L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 juni 2019

Geweldige hotel, mooi gelegen, diverse zwembaden en een privéstrand aan het meer.
Ruime schone kamers. Mooie goed onderhouden tuinen tussen de gebouwen. Parkeren in een afgesloten garage.
Eten was goed. Veel variatie en vers/fris.
Standaarddranken te krijgen door zelfbediening uit een automaat. Witte wijn was niet een van de lekkerste.
Animatieteam bestaande uit 7 enthousiaste jongelui. Vooral Francesco, Eros en Tiziano waren echte performers. Waren heel de dag in de weer om de gasten te vermaken. Super gedaan.
We komen hier zeker terug.

Kamertip: Complex op verschillende hoogteniveaus daardoor minder geschikt voor mensen met een fysieke beperking.
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hans B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 juni 2019

Met het hotel op zich is er geen probleem, maar het was boorde vol. Moeilijk een plaats te vinden aan de tafels of aan het zwembad. Het dagelijks buffet was redelijk goed. De hoofdschotel was lekker alle ander producten waren van lage kwaliteit. De wijn die in de all in te bekomen was kon je gewoon niet drinken na een 2de slok zou je het uitgespuugd hebben. We konden zien dat de gasten nieuw waren aan het proeven van de wijn en hun gelaat. Er waren veel gasten die een slavische taal spraken en we hadden het ongeluk dat ze in onze blok woonden. Geen enkel goede nachtrust gehad door hun lawaai, ze namen om 1 uur een bad gedurende meer dan een uur. Neen mijn zien ze daar niet meer.

Kamertip: neem een hoger gelegen kamerblok
Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank André C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken