Dit hotel is niet geschikt om te reizen met kleine kinderen. Er staat nergens een afsluiting tussen de verschillende niveaus buiten. Kinderzwembad werd begin September niet meer schoongemaakt, omdat het al einde seizoen was (na melding aan iemand van het animatie team, kon het plots wel)
In block 4000 (kamers beneden aan het zwembad) kan je de deur niet sluiten, waardoor de kinderen zonder toezicht naar het zwembad konden lopen.
Kamer was ronduit vuil:
- vochtige plekken op het tapijt;
- Airco lekt;
- Muffe geur in de kamer;
- Spuug en bruine vlekken op de dekens van de kinderen;
- gat in het babybed;
- schimmel in de badkamer...
We kregen een nog kleinere kamer aangeboden na melding aan de receptie, maar met een gezin met 2 kinderen was dit voor ons geen oplossing.
Het hotel maakt geen onderscheid tussen kamers met kleine kinderen en honden. Niet echt hygiƫnisch met het tapijt die er ligt en een peuter die vaak zijn knuffel op het tapijt liet vallen ...
Middageten is een kleine lunch aan het zwembad. Pasta, frietjes en schnitzel, Niet echt afwisselend..
Drank is enkel uit een automaat. Inclusief wijn....
Pluspunt was wel het ontbijt en avondmaal in het restaurant. Voldoende keuze. Al was het wel spijtig dat we in de 10 dagen geen enkele keer pizza kregen.
Het hotel heeft een grondige opknapbeurt nodig. En wat vriendelijk personeel aan de receptie zou ook welkom zijn. Bij ons vertrek, werd zelfs niet gevraagd wat we van onze vakantie vonden