Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 263
Vio.comUS$ 251
Agoda.comUS$ 251
EtripUS$ 251
StayForLong
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (89)
Beoordelingen filteren
89 resultaten
Waardering van reizigers
63
18
4
1
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
63
18
4
1
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 89 beoordelingen
Beoordeeld op 24 september 2021

Leuk hotel mooie, schone kamers, mooi en goed onderhouden complex. Zeer vriendelijke receptie, plaatsje is 15 minuten wandelen is goed te doen. Limone is erg toeristisch. Een aantal keer in hotel gegeten is heel erg goed, is wel buffetvorm.

Datum van verblijf: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Chris S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 september 2021 via mobiele applicatie

Modern, vrij nieuw hotel.De kamers zijn weinig gezellig,eerder koel.Wel heel erg schoon, onderhoud is top.Ontbijt en diner zijn in buffetvorm, wel met bediening. Verse producten, diner afwisselend, verse eitjes bij het ontbijt. Bediening is vaak wat nors.Zwembad is top, jacuzzi met geweldig uitzicht op het meer.De kamers hebben ook een mooi zicht op het meer,wel geen privacy op het terras. Het hotel ligt iets buiten het centrum, maar er is wel een wandelweg naar het centrum.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank OnAir34802399039
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 september 2021

Een prachtig hotel op een prachtige plek. modern, super vriendelijk personeel, top eten en dito wijnen, een fantastische chef-ober die het je echt naar de zin maakt. een zwembad, bubbelbad, fitness-gym in de buitenlucht. mooie kamer en badkamer. alle 2 niet heel groot maar met een prachtig buitenzitje waar ze ook overal ligbedden hebben staan. ligt op 15 minuten lopen van het centrum of je neemt het busje dat je bij de receptie kunt boeken voor 1 euro. ook goed geregeld. het hotel biedt echt een fantastisch uitzicht op het meer. kortom een aanrader. wij gaan terug.

Kamertip: alle kamers zijn gericht op het meer en de bergen. allemaal fantastisch
Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Diana v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 juli 2019 via mobiele applicatie

Na een drukke week in Rome en diverse steden in Toscane te hebben bezocht kwamen we aan bij dit hotel voor een paar dagen relaxen. Dit hotel is hier uitermate voor geschikt. Het is er netjes, het is er rustig, het personeel is super vriendelijk en de service is top. Het ontbijt buffet is prima en voor 28€ P.p kun je ook van een diner buffet genieten. Deze is erg afwisselend en de gerechten zijn erg goed. Vanaf het zwembad kijk je uit over het Gardameer en het personeel bediend je tot aan je strandbedje. Dit hotel is ook voorzien van een sauna en 2 jacuzzi’s waar je gratis gebruik van kan maken. Ook de WiFi is gratis en functioneert prima over het hele park. Het hotel biedt een shuttle busje aan voor 1€ P.p die pendelt tussen het hotel en het centrum van Limone Sul Garda (klein maar gezellig dorpje). Kortom, wij hebben genoten van het slot van onze vakantie mede dankzij dit uitstekende hotel.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Gortelaar
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 juli 2019 via mobiele applicatie

Hotel gelegen net buiten Limone, met schitterend uitzicht over Gardameer.
Uitstekende kamers, perfecte staat van onderhoud zeer mooie ingericht.
Geweldig restaurant met locale specialiteiten
Aardig personeel

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Wouter R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken