Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 139
Volledig restitueerbaar voor 05-06-23
Priceline
US$ 139
Volledig restitueerbaar voor 05-06-23
Geen aanbetaling vereist
Travelocity
US$ 126
Hotels.comUS$ 140
StayForLongUS$ 130
travelup.comUS$ 143
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (726)
Beoordelingen filteren
726 resultaten
Waardering van reizigers
80
218
184
133
111
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
80
218
184
133
111
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 726 beoordelingen
Beoordeeld op 7 juni 2018 via mobiele applicatie

We kwamen er aan bij 30 graden. Omdat het juni was kon de airco niet worden aangezet . Dit was alleen in juli en augustus . Daarbij ben je genoodzaakt om alle ramen open te zetten waardoor je kamer volledig stinkt naar rook van alle buren die op hun terrasjes zitten. Het personeel aan de receptie was niet vriendelijk en begreep dit ook niet. De schoonmaak was prima en het eten was goed.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Cornel177
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 juli 2017 via mobiele applicatie

Het hotel biedt precies wat wij waarderen aan een vakantie. De hotelkamers mogen gedateerd zijn, maar ze zijn schoon en het uitzicht vanuit de kamer is fantastisch! Daarnaast is het hotel zelf op een mooie manier geïntegreerd in de voormalige limonaia (bouwsels op de heuvel waar de citroenbomen vroeger in groeiden). Vanaf het meer gezien vormt het hotel een eenheid met z'n omgeving. Tijdens ons verblijf hebben we elke dag een plekje voor de auto kunnen vinden, al was het soms even zoeken. Het dorpje en het meer zijn via een leuke wandelroute te bereiken al moet je hiervoor wel een beetje conditie hebben. Alternatief kun je voor 1 EUR pp het pendelbusje nemen. Het ontbijt en avondbuffet zijn goed. Dagelijks varieert het aanbod, er is altijd voldoende aanwezig, de kwaliteit is goed en er zijn zelden lange wachtrijen. Het gehele team verdiend een groot compliment; altijd behulpzaam en attent! Tenslotte is de prijs zodanig dat het voor ons als groot gezin (2 volwassenen, 4 kinderen) toch betaalbaar is om midden in het hoogseizoen op basis van halfpension in een hotel aan het mooie Gardameer te verblijven. Vandaar de waardering: uitstekend.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank TripTimes6
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 juli 2017

De locatie is goed: prachtig uitzicht, shuttlebus naar het dorp. Kamer is schoon en voorzien van het meest noodzakelijk. Parkeerplaatsen soms wat overbezet tijdens spitsuren.Personeel, voornamelijk uit Roemenië, spreken behalve Italiaans ook Duits en Engels. Ze zijn zeer dienstbaar en vriendelijk naar de gasten. Avondeten is een buffet, maar wordt voldoende aangevuld (vers) en heeft voldoende keuze: prijs-kwaliteit is zeker goed te noemen.

Kamertip: Kamers met uitzicht (balkon) naar de meerzijde (Limone) is aan te bevelen
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank edol
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 juni 2017

hET HOTEL WAS MISSCHIEN IETS GEDATEERD, MAAR OP ZICH GOED HOTEL, FIJNE BEDIENING,GASTVRIJ,ELKE DAG SCHONE HANDDOEKEN, PERFECT ETEN. Het enige wat tegenviel was dat de airco bij 30 plus nog niet aan mocht, de directeur bepaalde wanneer, wij kwamen zaterdags aan en ging donderdag aan na denk ik meer opmerkingen vakantiegangers.
Schitterend uitzicht en wanneer je vroeg bent kun je buiten zitten eten op het terras.
Het zwembad was ook goed, wellicht iets te klein , maar lastig te beoordelen.
Ligstoelen waren iets minder , maar stonden bij ons vertrek nieuwe stoelen klaar.
Dan wil ik het personeel bedanken voor het eten, bediening en gastvrijheid.
Er wordt door het team(uit Roemenië keihard gewerkt en veel uren gemaakt, petje af)

Kamertip: Wij zaten in de 8022 en dat is in het bovengedeelte en hadden prachtig uitzicht.
Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank marienv2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 september 2016

Toen we bij het hotel aankwamen bleken alle parkeerplaatsen bezet zodat ik uiteindelijk de auto tussen de vuilnisbakken moest achterlaten. 's Anderendaags na het ontbijt vond ik een paar plaatsjes vrij en heb ik de wagen daar geplaatst. De wegeltjes op het grondgebied van het hotel zijn breed genoeg om er een wagen door te laten, maar als er ook nog eens wagens hier en daar geparkeerd zijn, is het onmogelijk dat twee wagens elkaar passeren, met alle miserie van dien. Bovendien zijn de wegeltjes uiterst steil zodat manoeuvreren alles behalve vanzelfsprekend is.
De gebouwen zijn duidelijk gedateerd en dringend aan vernieuwing toe. Er is betalend draadloos internet, maar enkel in het restaurant en de bar, niet vanop de kamers.
De keuken is behoorlijk. Elke avond konden we aanschuiven aan een rijk gevuld buffet, al konden we de derde avond al min of meer voorspellen wat er zoal aan bijspijzen en groenten aanwezig zou zijn. Het personeel in de zaal was niet altijd even vriendelijk: terwijl je nog van je drankje aan het genieten was al komen afrekenen was duidelijk: "Kunnen jullie ophoepelen aub?"
Positief is de busshuttle naar het centrum van Limone. We hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt en de wagen veilig laten staan om de volgende namiddag niet hetzelfde probleem te moeten meemaken. Dus waren we in mobiliteit er beperkt.
Doet me er aan denken: voor mensen die om de een of andere reden minder goed uit de voeten kunnen: te mijden.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ludo J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken