US$Ā 139
PricelineUS$Ā 139
Travelocity
travelup.comUS$Ā 141
Beoordeeld op 12 juli 2016

Hotel komt wat versleten over, is duidelijk uit jaren 60 of 70, kamers wel opgefrist maar gangen, zwembad enz laten te wensen over. Wat wel super is, is uitzicht op het meer, dit is een 5sterren zicht, rest van hotel eerder2sterren.

Datum van verblijf: juni 2016
Beoordeeld op 6 juni 2016

Dit is een prima hotel! Zowel bij de receptie als het volledige team zeer vriendelijk en behulpzaam! De kamer zijn gedateerd maar proper.Het hotel ligt op een berg, waar de appartementen tegen aan zijn gebouwd, met het hotel in het midden, parkeren is soms lastig, wij zijn niet gewoon om zo smalle wegjes te rijden..De eerste dag is het wat zoeken, maar eens je er gewoon bent is het er fijn. Wifi is betalend.

Kamertip: Ideaal om het Garda meer te ontdekken
Datum van verblijf: juni 2016
Beoordeeld op 22 september 2015

Dit is een prima hotel! Zowel bij de receptie als het volledige f&b team zeer vriendelijk en behulpzaam! De kamer was gedateerd, maar zeer schoon en de bedden waren prima! Wij hebben er heerlijk geslapen. Het uitzicht was prachtig vanaf de kamer. De dames van de housekeeping waren zeer vriendelijk en professioneel.
Als je slecht ter been bent, is het niet echt een aanrader, omdat het hotel op een steile helling ligt. Er rijd wel een busje ieder uur van het hotel naar limone en weer terug. Dit kost per rit een euro per persoon, de heen weg is goed te bewandelen, maar terug is het busje een uitkomst.
Het eten was goed, iedere avond kreeg je verschillende soorten pasta aangeboden als voorgerecht en daarna kon je van het buffet kiezen wat je wilde. Iedere dag was er verschillende soorten vlees en vis. Als je naar een 3 sterren hotel in het buitenland gaat moet je geen 4 sterren gangen diner verwachten. Het ontbijt was ook prima.
Nicoletta en manuela waren zeer goede gastvrouwen. Ze spraken overal Duits,Engels en Italiaans, voor ieder wat wils. Top team en complimenten voor de f&b groep!

Beoordeeld op 17 september 2015

Het hotel ligt op een berg , waar de appartementen tegen aan zijn gebouwd, met het hotel in het midden , parkeren is zeer lastig waarbij schade aan auto's niet is uit te sluiten is , het is ook ver lopen van de auto naar de kamer. Er bestaat in dit hotel een 2 deling d.w.z wie budget geboekt heeft krijgt een kamer die zeer gedateerd is met slechte matrassen en word door bij te betalen schoongemaakt . Eten kan men beneden in het hotel , de eetzaal op de verdieping onder de receptie, in 2 shifts van elk een uur. Het eten is niet lekker en in ons geval lag het dessert van de vorige avond gewoon 'morgens weer bij het ontbijt.Als je de advies prijs betaald krijg je een goede kamer met een boxspring bed , het parkeren is dan ook een probleem , het eten is beter , nog niet echt goed. Maar je eet wel in de eetzaal boven de receptie . Het eten in de restaurants in Limone is dan ook erg goed en niet te vergelijken met het slechte eten in het hotel. Voor mensen op leeftijd en slecht ter been zeker een afrader. Mensen met kinderen moeten oppassen voor de auto's die vaak van de steile helling 20% + naar beneden scheuren, met name de Oost Europeanen.

Kamertip: Ander hotel
Beoordeeld op 17 september 2015

Vreselijk, in 1 woord vreselijk!! Ga er niet naar toe!
De kamer valt nog wel mee maar de bedden! Doorgezakt, we hebben 3 kamers bekeken met alle drie dezelfde goedkope rotzooi. Slechte bedden en binnenveringmatrassen uit het jaar nul met op de matras de vlekken van de zaadlozingen en andere lichaamssappen uit hetzelfde jaar. Ronduit smerig. Als je klaagt bij de receptie wordt er schouderophalend gereageerd, er zit toch een molton over?
Uiteindelijk na tussenkomst van ons reisburo een andere kamer gekregen met een boxspring bed, beter maar nog steeds niet geweldig.
Bij deze kamer stond een soort van aggregaat in de buurt die met regelmaat aansprong, ook snachts.
Parkeren is een drama, het eten is walgelijk, en aan de badkamertegels kleefden de haren van onze voorgangers, doucheslang was overleden, schimmel en vochtplekken waar je maar keek, beddengoed en handdoeken waren zo dun dat je erdoor heen kon kijken.
Wij zijn na 2 nachten vertrokken ondanks dat we een week hadden geboekt. Nooit meer naar Limone sul Garda la Limonaia.
Een hotel mag best budget zijn, maar hier voelde ik me echt afgescheept.
Bah!!