Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super lekker en mooie locatie”
Beoordeling van Cesar Meze Bar

Cesar Meze Bar
Geclassificeerd als nr. 14 van 98 Restaurants in Lindos
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks, Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Romantisch, Speciale gelegenheden, Lokale keuken, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
5 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag heerlijk geluncht. We vonden de mezzes / hapjes wat prijzig dus gekozen om 2 hoofgerechtjes met zijn 3en. 2 volwassenen en kind te delen... Super super lekker en ruim voldoende! Oftewel genoten.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 241stefanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (779)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 779 beoordelingen

13 augustus 2018 beoordeeld

Tijdens ons bezoek aan Lindos hier op het dakterras gezeten om wat te drinken en een klein hapje.
Locatie is echt super te noemen. Prijs/kwaliteit voor ons bezoek was uit het verband. Karige hapjes voor de hoofdprijs.
Ik kan mij wel voorstellen dat je voor een diner hier zeker goed terecht kunt.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank I3773WYenricop
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima tent. Eten zag er super uit niet het goedkoopste in Lindos maar zeker je geld waard en de presentatie is top

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank jurjenv_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben genoten van een prachtige avond bij César Meze Bar! Heerlijk gegeten en ontzettend vriendelijke bediening! Het is een Griekse kaart met een Franse invloed. Goede betaalbare prijzen voor een culinaire avond!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank 224sannek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Via de receptioniste van ons hotel, Casa Cook, doorverwezen naar deze plek. Het ligt verborgen, maar heeft een prachtig uitzicht over de stad Lindos. Een uitgebreide kaart met typisch Griekse gerechten, maar met een Franse twist! Heerlijk gegeten en uitermate vriendelijke bediening! Wij hebben genoten en bevelen deze plek zeker aan!!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank 49ralphg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cesar Meze Bar bekeken, bekeken ook

 

In Cesar Meze Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding