Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Jerez De La Frontera
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Eten met flamenco in de achtergrond”
Beoordeling van Atuvera

Atuvera
Geclassificeerd als nr. 3 van 555 Restaurants in Jerez De La Frontera
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 28
Gegevens restaurant
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier kun je typische gerechten eten zoals Kip met cornflakes, toast met sardines. Restaurant hangs vol met tekeningen van Lola Flores

Datum van bezoek: september 2019
Bedank desmetvuylsteke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (854)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 854 beoordelingen

4 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Even buiten moeten wachten omdat er geen plaats was, ondertussen konden we wel al iets drinken. Op het gemakje, rustig aan, zoals de locals doen... buiten wachten.

Aan de hand van kaartjes kan je je tapas kiezen. Met drie personen namen we 7 tapas, veel te veel maar zo heerlijk dat we alles op aten.

We dronken 2 flessen witte wijn, heerlijk van smaak. 14 euro per fles.

De rekening was in het totaal 67 euro. Zeker een aanrader.

Bediening was vriendelijk !

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 148katrienv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt een aanrader!!!
Heerlijke en vooral orginele tapas!
Leuk kader om in te zitten. Kindvriendelijk.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank maniolasven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant Atuvera is een lekker ongedwongen restaurant wat door een divers publiek wordt bezocht, voornamelijk de locals.
Je maakt je keuzes qua tapas aan de hand van een soort memory kaartjes. Aanbevelingswaardig!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Danny S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, hele avond aan de bar gezeten, super gezellig, leuke muziek en letterlijk alle tapas waren goed, een voor een laten komen! Kwartet met tapas.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank LisaLucast
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Atuvera bekeken, bekeken ook

Jerez De La Frontera, Costa de la Luz
Jerez De La Frontera, Costa de la Luz
 
Jerez De La Frontera, Costa de la Luz
Jerez De La Frontera, Costa de la Luz
 
Jerez De La Frontera, Costa de la Luz
Jerez De La Frontera, Costa de la Luz
 

In Atuvera geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding