Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 73
TripadvisorUS$ 73
Hotels.com
ibis BudgetUS$ 73
Expedia.comUS$ 73
eDreams
ZenHotels.comUS$ 81
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.473)
Beoordelingen filteren
1.473 resultaten
Waardering van reizigers
138
520
481
209
125
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
138
520
481
209
125
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.473 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juni 2022

Ze geven foute info via de website , uw reservering zijn maar geldig tot 00.00u en niet 24u . Ze annuleren je bestelling dan en rekenen deze gewoon aan . Bij een beetje vertraging ben je dan je geld kwijt . Receptionmedewerkers zijn niet in staat voor degelijke oplossingen . En als je wil mailen merk je dat er meer managers zijn dan personeel . Feedbacks lezen ze maar amper , en sturen je gewoon een standaard berichtje. Ze annuleren alles , en verwachten dan wel dat je erna toch nog gaat aanmelden bij de receptie . Service nihil , ze denken alleen maar aan verdienen

Kamertip: Gewoon beter niet boeken , prijs , service gericht , genoeg andere opties in de buurt
Datum van verblijf: juni 2022
    • Service
Bedank baertb2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 juni 2022

Dit hotel niet boeken als je terug komt van vakantie en een nachtvlucht hebt met aankomst rond 4u . Ze geven aan dat je 24op24 kan inchecken , annuleren je reservatie automatisch om 6u . En rekenen jou de overnachting aan omdat u niet voor 12u heb aangemeld . Dus als je dan vertraging hebt en je land pas iets na 6u , ben je niet alleen later terug in België , maar ook nog eens je geld van het hotel kwijt . Rekening houdend dat 1 op 4 nachtvluchten vertraging hebben . Verdienen ze per 4 reservatie 80€ gewoon door een snugger computersysteem . En op de receptie blijken ze dan ook al niet te snugger . Daar geven ze aan dat je dan maar moet bellen , blijkbaar weten ze daar niet dat je gsm op vliegtuigmodus moet staan op het vliegtuig .

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank Kristof A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2022

Dag Kristof,
Bedankt voor uw beoordeling.

We vinden het jammer dat u niet tevreden was over uw verblijf. U kunt ionderdaad 24/24 inchecken.
De reservaties die gewaarborgt zijn worden bewaardt topt de middag.

Hartelijke groeten en graag tot een volgende keer,


Karim Haraké, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2022

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2022

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 9 maart 2022

Perfect als je (last-minute) goedkoop wilt overnachten. De kamers zijn eenvoudig ingericht met optimaal gebruik van de kleine ruimte.
Verwacht geen comfort of luxe.
Het enige wat tegenviel is de 12 euro parkeerkosten, voor een hotel in een buitengebied is dit veel.

Datum van verblijf: maart 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Phillostar
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Ibis Budget Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw beoordeling.

Wat leuk dat alles voor u naar wens was! Onze excuses dat u de parking wat aan de prijzige kant vond. Onze ervaring is echter dat gasten een prettiger verblijf hebben in de wetenschap dat de parking auto veilig en bewaakt geparkeerd staat. We hopen verder dat u goed heeft geslapen en met plezier aan uw verblijf terugdenkt.

Vriendelijke groeten,

Karim Haraké, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2020

We hebben 1 nacht geslapen omdat we via vliegveld Zaventem op vakantie gingen. Ongelooflijk scherpe prijs voor een prima schone kamer. Ook nog een gratis shutle naar de luchthaven! We kunnen dit budget hotel zeker aanbevelen! Restaurant is echt stukken minder; zeer eenvoudig. Verder helemaal top!

Datum van verblijf: januari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank deLouw1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken